Heti horoszkóp július 11-től 17-ig: a Kos a szerelemben, a Vízöntő a munkában sikeres

A következő hétre csupa pozitív eseményt sorol a heti horoszkóp.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezen a csodás nyári héten igazán pozitív energiák várhatóak. Sokak erőt meríthetnek ebből, és könnyebben veszik az akadályokat.

Egyesek a szerelemben, mások a munkában lesznek sikeresek. A heti horoszkóp elárulja, mi várható a héten a tizenkét csillagjegy számára. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A héten büszke leszel magadra valamivel kapcsolatban, ami nagyon fontos a számodra. Szerelmi életed felpezsdülhet, és szenvedélyes napok várhatnak rád. Ha szingli vagy, most lehetőséged nyílik az ismerkedésre, ugyanis többen is nyitnak feléd: legyél figyelmes! Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A héten lesz hozzá kitartásod, hogy elkezdj egy új sportot, ezért érdemes ezeket az energiákat kihasználni. Párkapcsolatod nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott, ami több energiát ad a mindennapokban. Ha szingli vagy, akkor többet jársz a héten társasági eseményekre, ahol felbukkanhat egy új hódoló. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A héten kapsz egy jó hírt, amire már régóta vártál. Szerelmeddel fejlődik a kommunikációtok, ami nagyon fontos a számodra. Ha egyedülálló vagy, akkor a héten érdemes nyitni a külvilág felé: találkozhatsz valakivel, akin keresztül új ismeretségekre teszel szert, akár egy új szerelemre is. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A héten a munkahelyeden lehet egy kis nézeteltérésed a kollégáiddal, viszont a kommunikációnak köszönhetően jól jöttök ki a helyzetből. Pároddal lesz egy fontos beszélgetésetek a közös jövőről. Ha szingli vagy, titkos hódolód végre összeszedi magát, és elhív randizni. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A héten sokszor lesz jókedved, és ettől szinte vonzani fogod magadhoz az új baráti kapcsolatokat. Szívesen ismerkednek veled az emberek. Pároddal lesz egy nagy beszélgetésetek, és megismeritek egymásnak egy új oldalát. Szingliként a héten kiszemelsz egy új jelöltet. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Nagyon energikus leszel ezen a gyönyörű nyári héten. Hatékonyabban megy a munka, több idő jut majd a szórakozásra. Pároddal kiruccantok a hétvégén, és ez nagyon feltölt titeket. Ha szingli vagy, titkos hódolód azt fontolgathatja, hogy elhív téged valahová randizni. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ezen a héten több idő jut a szeretteidre, és ez nagyon feltölt. Rokonaid, barátaid nagyra értékelik, hogy többet vagy velük. Párkapcsolatodban felerősödik a fizikai vonzalom köztetek. Szingliként összefuthatsz valakivel, akiért régen rajongtál. Most egész más szemmel nézed. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Ezen a héten néha nehézséget okoz majd a koncentráció, ezért fontos, hogy szánj időt a feltöltődésre és pihenésre is. Találkozol egy régi baráttal, és ettől nosztalgikus hangulatba kerülsz. Szerelmeddel a héten több időt töltötök együtt. Ha szingli vagy, egy új udvarló bukkan fel a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A héten átgondolod pénzügyeid, és rájössz, hogyan spórolhatsz többet. Pároddal kellemes utazást tervezgettek együtt. Kevesebbet lesztek kettesben, de ettől az együtt töltött pillanatokat még jobban értékelitek. Ha szingli vagy, a héten két jelölt is megtetszik neked, és nehéz lesz választani. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A héten túlhajthatod magad a munkában, de a pihenőnapok kárpótolnak mindenért. A párkapcsolatodban felbukkan egy régi sérelem, de sikerül megbeszélnetek, amitől fejlődik a kommunikációtok. Ha szingli vagy, a héten több udvarló is versenyezhet érted. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A héten büszke leszel magadra, mert a munkahelyeden dicséretet kapsz. Sajnos kollégáid féltékenyek lehetnek rád. Szerelmeddel felfedeztek egy új hobbit, ami közelebb hoz titeket. Ha szingli vagy, akkor adj egy esélyt az online társkeresésnek - a héten sikered lehet ebben. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Most nagyon pozitív energiákat érzel, és nagyon jó hangulatod lesz. Kipróbálsz egy új hobbit, amiből hosszú távon profitálni fogsz. Pároddal lesz köztetek egy kis kommunikációs félreértés, de megbeszélitek, és ettől még közelebb kerültök egymáshoz. Szingliként élvezed a héten az egyedüllétet, örömöd leled az énidőben. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük