Zsidró Tamás először szólalt meg a szakítás után - Elárulta, mit ronthatott el
Zsidró Tamás nem akarja egyedül élni az életét, de tudja, ehhez sok mindenen változtatnia kell.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly októberben derült ki, hogy Dobó Kata és Zsidró Tamás szakítottak. A sztárfodrász, aki tavasszal ünnepli az 57. születésnapját, azt nyilatkozta, nem szeretné egyedül leélni az életét. 

A Best magazinnak azt mondta, tudja, ötven felett már nehéz elkezdeni egy új kapcsolatot, megszokni egy másik embert, de nyitott arra, hogy változzon. 

Sokat gondolkozott azon, mit rontott el

2016-ban derült ki, hogy Zsidró Tamás elvált feleségétől. Ágnessel három fiuk született, és 19 évig éltek együtt. A különválás után is megmaradt köztük a jó viszony - erre a sztár mindegyik exe esetében törekedett, a békés elválás híve, és szerinte a múltbeli sérelmeket nem szabad tovább cipelni. Dobó Katával három év után szakítottak. 

Dobó Kata és Zsidró Tamás 2018 decemberében, a BÚÉK című vígjáték premierjén.
Dobó Kata és Zsidró Tamás 2018 decemberében, a BÚÉK című vígjáték premierjén.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- A válás nem vette el a kedvemet a házasságtól, nem zárkóztam be a szakítás miatt sem, pozitívan állok a jövőhöz. Bízom benne, hogy találkozom majd azzal a nővel, akivel egymásra vágyunk - vallotta be a hetilapnak. 

Tudja, ehhez sokat kell változtatnia, például nehezen állja meg, hogy ne igazodjon sztereotípiákhoz, és ne gyártson magának újabbakat. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Sokat gondolkoztam azon, mit és hol rontottam el. Bőben találtam kivetnivalót magamban.

Fontos lenne például jobban odafigyelnem a másikra.

Nemcsak felületesen meghallgatni, hanem meg is hallani, amit mond. (…) És persze jó lenne leküzdeni a vehemens természetemet is. Gyakran előfordul ugyanis, hogy túl nagy szenvedéllyel élek meg dolgokat, amelyek igazából nem is érnek annyit - mesélte, hozzátéve: már azt is eredménynek érzi, hogy rájött, miken kellene változtatnia.  

2019 új magyar sztárpárjai

Sok hazai sztár számára a tavalyi év hozta meg a szerelmet. Ábel Anita például, aki 2018 őszén jelentette be, hogy férjével válnak, tavaly tavasszal új párra lelt. Képes összeállításunkban megnézheted, mely hazai sztárokra talált rá a szerelem 2019-ben.

Ezt is szeretjük