Zséda smink nélkül: így néz ki, ha semmi sem fedi az arcát
Zséda a Liluland YouTube-csatorna kedvéért szabadult meg a sminkjétől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zséda egyike azoknak az énekesnőknek, akik évtizedek óta a magyar könnyűzenei életben tevékenykednek. Karrierje 1994-ben indult a Cotton Club Singers nevű formációval, majd 2002-től szólóénekesnőként folytatta az útját.

Noha az eltelt 28 év, amit a reflektorfényben töltött, nem mondható kevésnek, arcán alig figyelhető meg a változás. Hibátlan bőrének köszönhetően manapság is éppen olyan fiatalos, mint pályája kezdetén. 

Zséda smink nélküli videója

Azt megszokhattuk tőle, hogy igazi dívaként láthatjuk a színpadon. Kifinomult stílus, elegancia és trendi megjelenés jellemzi. Ám smink nélkül csak ritkán mutatja meg magát. Most a Liluland YouTube-csatorna kedvéért bevállalta, hogy festetlenül álljon a kamera elé.

zséda-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

A #Mutihogyszépülsz elnevezésű szegmensben lépésről lépésre kalauzolta végig a nézőket szépségápolási rutinján, amelynek elengedhetetlen velejárója, hogy minden kozmetikumot lemosott az arcáról. 

Nem véletlen, hogy az elmúlt esztendőkben képes volt megőrizni hibátlan arcbőrét. A 47 éves sztár a tudatos életmódban hisz, testét sok mozgással tartja karban, és azt sem csak a jó genetikának tulajdonítja, hogy alig vannak ráncai. 

Zséda 2002-ben Zséda című albumának borítóján, és 2020-ban.
Zséda 2002-ben Zséda című albumának borítóján, és 2020-ban.
Fotó: Discogs.com, Instagram/Zséda

Szerinte a siker kulcsa az odafigyelésben rejlik, például a fényvédelemről sosem feledkezik meg, és azt is szem előtt tartja, hogy kellőképpen hidratálja a bőrét. 

Ugyan a kommentelők elismerték, hogy a mai napig gyönyörű, a szépítkezős videó nem aratott osztatlan sikert. Több hozzászóló azt fájlalta, hogy a kedvencük által prezentált termékeknek túl borsos az ára, így lehetetlen lenne beszerezni őket.

Tóth Andi és más magyar sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban mutatjuk, mekkora a különbség Tóth Andi kisminkelt és natúr arca között, továbbá a Dancing with the Stars második évadának több szereplőjét is megnézheted festetlenül.

Ezt is szeretjük