Nem csinál belőle titkot! Ezért plasztikáztatta arcát a népszerű magyar énekesnő
Zoltán Erika plasztikai műtétéről mesélt az Edina & Joshi című műsorban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyénenként változó, hogy ki miért dönt úgy végül, hogy kés alá fekszik: van, aki azért plasztikáztat, mert elégedetlen önmagával, mások a párjuk miatt jutnak erre az elhatározásra, ám akadnak olyanok is, akiknek egy baleset vagy sérülés miatt egyszerűen nincs más választásuk.

Habár Hollywoodban évek óta nyílt titoknak számít, hogy szinte mindenki művi beavatkozások által szépül meg, addig hazánkban erről többnyire nem szívesen beszélnek a hírességek. Igaz, akadnak azért olyan kivételek is, mint Zoltán Erika, aki nem tagadta, hogy miért feküdt kés alá.

Az idő által okozott kárt javította ki

A 49 éves énekesnő néhány nappal ezelőtt Joshi Bharattal beszélgetett erről a kényes témáról a FEM3 csatornán délutánonként látható Edina & Joshi című műsorban, ahol fény derült arra, hogy pontosan milyen okból kifolyólag választotta azt, hogy szike által hozassa helyre az idő által okozott károkat.

Zoltán Erika vallomását azzal kezdte, hogy a plasztikai műtéteknek szerinte nincs sok köze két ember kapcsolatához, azt leszámítva, hogy férje, Kátai Róbert annyira féltette feleségét, hogy igyekezett megakadályozni műtétjét, de végül győzött a hiúság.

Elmondta, hogy mindig is olyan ember volt, aki lelki békéje érdekében szeretett önmagának megfelelni. Emellett nagyon fontosnak tartja, hogy az ember olyannak fogadja el magát, amilyen, és ha valami esetleg nem tetszik neki, akkor el lehet gondolkozni azon, hogy miképp lehet a dolgon segíteni.

Ki hol húzza meg a határt

- A plasztikai műtéteknek véleményem szerint van egy egészséges és egészségtelen határa, ezzel kapcsolatban pedig az a lényeges, hogy ki hol húzza meg önmaga számára ezt a határt - nyilatkozta a műsorvezetőnek hazánk népszerű énekesnője.

Elárulta továbbá, hogy három évvel ezelőtt esett át egyetlen rutinműtétnek számító szépészeti beavatkozáson, amely során a szeme feletti bőrrészt - ami életkora miatt elkezdett ráhajolni a szemére - igazították meg, a beavatkozásnak köszönhetően pedig sokkal jobban érezte magát, mint előtte.

Zoltán Erika saját bevallása szerint nem akar újra kés alá feküdni, de azt azért nem rejtette véka alá, hogy egy időben gondolkozott azon, hogy megműtteti az orrát, ám nem tetszett neki a végeredmény, amit azoknál a barátainál látott, aki átestek ezen az operáción.

Azt sem titkolta el, hogy fiatalkorában sokat gondolkozott azon, hogy megnagyobbíttatja mellét, ám ezzel mindenképpen várni akart gyermeke megszületéséig, ami után viszont már nem volt szüksége plasztikáztatásra, melle ugyanis két mérettel lett nagyobb a terhesség után.

Fotó: FEM3 Sajtószoba, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük