Igazi természetes szépség! Zséda színpadi smink nélkül is elképesztően bájos
Zséda a Reggeli című műsor vendégeként kisfiáról is sokat mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bájos énekesnő, Zséda az RTL Klub Reggeli című beszélgetős műsorában járt a minap, ahol a tőle megszokott természetességgel csevegett különféle témákról.

A szimpatikus sztármami még a meglehetősen korai órához képest is remekül nézett ki, pedig alig viselt valami sminket.

Kisfia kedvéért fodrásznak állt

Nem meglepő tőle ez a fajta keresetlen egyszerűség és természetes szépség, hiszen az énekesnő csak a fellépések és a fotózások kedvéért festi magát erősebben. A hétköznapokban, anyaként sem engedheti meg magának a hosszas készülődést, de arra azért ügyel, hogy slamposan és ápolatlanul le lépjen utcára.

A tehetséges előadó egyébként nemcsak saját külsejére, hanem hároméves kisfia, az óvodás Nimród megjelenésére is ügyel. Ördög Nóra és Csonka András kérdésére például elárulta, hogy sokáig gondban volt a hajvágással, mivel az eleven gyerkőc nehezen tűrte a frizuraigazítással járó szekatúrát és az ollócsattogtatást.

A küzdés ellenére Zséda sokáig maga vágta fia haját, sőt, még arra is gondot fordított, hogy profi eszközökkel és trükkökkel alakítsa formára a kicsi frizuráját.

Tavaszi turnéra készül

Az elfoglalt sztármami és családja egyébként nemrég tért haza egy rövid nyaralásból, Teneriféről. A vakációzás természetesen nem véletlenül csúszott tavaszra, hiszen Zséda hamarosan országos turnéba veti bele magát.

Ezúttal is új, izgalmas felállással és repertoárral lép a közönség elé, sőt, arra is gondot fordít, hogy új helyszíneket látogasson meg, kisfia azonban nem tart vele a fárasztó koncertkörúton.

- Nimród is volt már velem koncerten, de a turnékra nem viszem magammal. Az is előfordult már, hogy feljött a színpadra, és kért egy mikrofont - mesélte mosolyogva az énekesnő.

A tízállomásos koncertsorozat időpontjait és pontos helyszíneit Zséda honlapján követhetik nyomon a rajongók és érdeklődők, azt azonban már most tudni lehet, hogy a szegedieket különleges, nagy koncerttel kényezteti majd el a csinos előadó.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük