Zséda egyre merészebben vállalja nőiességét
Félmeztelenül is bevállalta
Zséda nemrégiben a Tabu TV riporterének nyilatkozott arról, miként éli meg saját nőiességét 35 évesen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság bizony nem könnyű női előadónak lenni. Mivel valahogy ki kell tűnni a számos feltörekvő - és azért nemegyszer tényleg jó hangi adottságokkal rendelkező - énekesnő közül, egyre extrémebb dolgokat is bevállalnak a sztárjelöltek.

Christina Aguilera már az ezredforduló környékén ingerelte a pasikat vastag, szinte utcalányosan kihívó sminkjével és dögös öltözékeivel.

Amióta pedig Lady GaGa is megjelent a színen, még nehezebb az érvényesülés - hiszen ki tud vetekedni egy karikatúraszerűen eltúlzott nőiességű, méretes sarkakon tipegő popgésával?

Megéli a nőiességet

Persze nem mindenki akar, van, aki úgy véli, a saját stílusán belül kell megtalálnia azt a női erőt, amit szeretne megmutatni. Egyebek közt erről is mesélt Zséda nemrég a Tabu TV-nek, ahol bevallotta, Lady GaGához képest az ő szexissége bizony visszafogottnak tűnik.

Ugyanakkor azt is elárulta, valóban egyre merészebbé és kihívóbbá vált az évek során, mind a dalokban, mind a színpadi öltözékben. Ám úgy véli, ez teljesen természetes folyamat, elvégre ő is idősebb lett, sőt, édesanyává is vált, ezért a saját nőiességét bátrabban tudja megélni.

Jól érzi magát a bőrében

- Telnek az évek, és azt gondolom, úgy van jól, hogy ha minél több erőt mutat meg magában az ember, ugyanis ez egy erőteljesebb női jelenlét, ami megmutatkozik a színpadi műsorokban, a fotókon vagy a dalokban - ismerte el.

Mindenesetre nagyon örült, amikor az Elle 2009 tavaszán felkérte, hogy pózoljon a címlapjukhoz - mindössze egyetlen alsóneműben!

- Ezeket a fotókat én nagyon akartam, és nagyon boldog voltam, hogy a Merj tetszeni! üzenetet velem akarták megvalósítani. Amikor a férjem megnézte a képeket, csak annyit mondott, hogy ő ezt tudta - vallotta be somolyogva a Tabu TV riporterének

Fotók: Europress, zseda.hu

Ezt is szeretjük