Kirobbanó formában! Zoltán Erika egyre dögösebb szerelésben hódít
Zoltán Erika A Nagy Duett színpadán merészebb arcát is meg meri mutatni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak nők, akik túl hamvas húszas-harmincas éveiken hajlamosak elhanyagolni magukat, pláne, ha már gyerekük is született.

Kifogásokat mindig lehet találni, ám akadnak olyan üdítő kivételek, akik érett nőként is mindent megtesznek azért, hogy bomba formájukat hozzák.

Anyaként is dögös

Kétségtelen, hogy Zoltán Erika is ez utóbbiak közé tartozik, hiszen, bár már van egy 12 éves nagylánya, a színpadon úgy mozog, akárcsak 30 évvel ezelőtt.

Fiatalos lendületéből mit sem vesztett az évek során, bizonyítja ezt péntek esténként A Nagy Duett című műsor színpadán.

A TV2 legújabb produkciójában egyébként a műsorvezető Hajdú Péter a partnere, akibe tény, hogy nem sok zenei tehetség szorult, ám annál lelkesebb a versenyen.

Bizonyára az énekesnő is inspirálóan hat rá, aki csupaszív személyiségével és fiatalos megjelenésével a huszonéveseket is lesöpri a színpadról.

Nem titkolózik

Zoltán Erika egyébként nem csinál titkot belőle, hogy ha arról van szó, hogy jól érezze magát a bőrében, a szépészeti beavatkozásoktól sem riad vissza.

Persze nem arra kell gondolni, hogy kényszeresen hajszolná a modellalkat vagy tinédzserkori önmaga elérését. Amikor azonban kényelmetlennek érezte a szeme feletti bőrrész megnyúlását, bevállalt egy rutinműtétnek számító operációt.

Ennek ellenére nem tervezi, hogy újra kés alá fekszik, nincs is rá oka, hiszen így is remekül néz ki. Erről pedig férje, Kátai Róbert is biztosítja - aki egyébként már az apró beavatkozástól is féltette.

Fotók: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük