Zoltán Erika 27 éves házasságáról: „Egyéjszakás kalandokra is elszaladunk”

Zoltán Erika és Kátai Róbert elárulták, mitől működik jól a házasságuk.

Zoltán Erika házassága
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zoltán Erika és Kátai Róbert 34 éve alkotnak egy párt, és 27 éve élnek boldog házasságban. Több mint három évtized után is izzik közöttük a levegő, ami ritka a sztárházasságokban.

Zoltán Erika házassága

Az énekesnő, aki február 15-én ünnepelte a 62. születésnapját, a Tények Plusznak mesélt arról, mi a jól működő házassága titka. 

Nálunk az lett a bevált szokás, hogy egyéjszakás kalandokra elszaladtunk.

- Azért megpróbáltunk nem túl messze az otthonunktól, és akkor tényleg egymáséi voltunk azon az estén és azon az éjszakán.

Zoltán Erika már befutott, sikeres énekesnő volt, amikor megismerte a nála hat évvel fiatalabb Kátai Róbert táncos-koreográfust, és a munkakapcsolatból szerelem lett. Kapcsolatukat nem rombolja, inkább erősíti az, hogy a mai napig minden percüket együtt töltik a magánéletben és a közös munkában egyaránt. 

- Egy dolog, hogy szerelmesek lettünk egymásba, de, hogy nekünk nagyon sokat jelent az, hogy a szakmában szinte együtt vagyunk. Tehát nem külön utakon járunk - árulta el Kátai. 

Zoltán Erika és Kátai Róbert 1997-ben házasodott össze, majd tíz évvel később újra örök hűséget fogadtak egymásnak. A harmincadik jubileumra azt tervezik, megújítják az esküjüket. 

- A harmincadikra tervezzük, hogy az eredeti koncepciót megpróbáljuk megvalósítani, hiszen bakancslistán még ott van nekünk Las Vegas és Los Angeles, úgyhogy elmennénk egy Las Vegas-i kis templomba - osztotta meg a nézőkkel az énekesnő.

Zoltán Erika rendhagyó menyasszonyi ruhában mondta ki az igent: 25 éve állt oltár elé Kátai Róberttel

Zoltán Erika és Kátai Róbert kétszer is kimondták az igent. Az énekesnő sem az 1997-es, sem a 2007-es menyegzőn nem viselt fehéret.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük