Zimány Linda múltjáról vallott - Nem csak a szépségével nyerte meg a Miss Balatont
Zimány Linda elárulta, miért ő nyerte meg 2006-ban a Miss Balatont.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zimány Linda 2001-től, 15 éves kora óta számos szépségversenyen vett részt, amiket meg is nyert. 2006-ban a Miss Balatonon is az ő fejére került a korona. Azóta nemcsak versenyzőként, de zsűritagként is rengeteg tapasztalattal és élménnyel lett gazdagabb. Hibátlan külső és gyönyörű mosoly - sokan gondolják azt, hogy mindössze ennyi kell ahhoz, hogy egy fiatal lányból szépségkirálynő válhasson, ám a 33 éves modell és jogász cáfolta ezt a sztereotípiát, amikor visszaemlékezett szépségkirálynős múltjára. 

Zimány Linda kislányként minden nyarat a Balaton partján töltött. A magyar tenger mindig is különösen közel állt a szívéhez, gyerekkori álmát váltotta valóra, amikor elindult a Miss Balaton versenyen. 

- 2006-ban került a fejemre a Miss Balaton koronája, ami egész életre szóló élmény számomra. Visszagondolva, büszke vagyok a 13 évvel ezelőtti énemre, hiszen emlékszem, rengeteget készültem a versenyre, de emellett mindvégig élveztem is, önmagamat tudtam adni, és biztos vagyok abban, hogy ez volt az, ami végül a zsűrit is meggyőzte - árulta el.

zimany-linda-miss-balaton

- Sokan gondolják, hogy egy ilyen verseny csak a külsőségekre fókuszál, pedig ez ennél sokkal összetettebb. Nemcsak testben, de lélekben is maximálisan felkészültnek kell lenni. Egy verseny döntő fordulóján minimum tíz, ha nem több lány sorakozik fel a zsűri előtt, mind tökéletes alakkal és külsővel, éppen ezért fontos, hogy legyen valami plusz, amivel hatást tudnak gyakorolni a bírákra. Sok csinos lány van a világon, de azt gondolom, hogy kisugárzás nélkül mit sem ér a jó alak vagy a szép arc - mondta a szőke szépség.  

Zimány Linda úgy véli, fontos a szépség, de még fontosabb, hogy a lányok a versenyt megelőző felkészülési időszakban alázatosak legyenek, és fogadják meg a mentorok tanácsait.

Hazai sztárok, akik bevallottan plasztikáztatták az arcukat

Zimány Linda azon hazai sztárok közé tartozik, akik nyíltan vállalják, hogy plasztikáztattak. Bevallottan mellnagyobbító műtéten esett át, és az ajkát is feltöltette. Képes összeállításunkban megnézheted, az ismert hazai hölgyek arcán a régi fotóikhoz képest mennyire látszanak a szépészeti beavatkozások. 

Ezt is szeretjük