Zimány Linda mellvillantós estélyiben minden tekintetet magára vont: ilyen dögös volt a Miss Balaton döntőjén
Mutatjuk, milyen ruhakölteményeket vonultattak fel a sztárok a Miss Balaton balatonfüredi döntőjén.

zimány-linda-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két év kihagyás után 2022-ben újra királynőt avattak a Miss Balaton Balatonfüreden megrendezett döntőjén . Az augusztus 14-én tartott rendezvényre sok híresség kapott meghívást, többek között Zimány Linda is, aki egy elképesztően merész darabban keltett feltűnést.

A modell - aki 2006-ban volt Miss Balaton - a szexi oldalát hangsúlyozta: mellvillantós, fekete estélyit húzott. A dögös darab a dekoltázsát hangsúlyozta, valamint testhezálló szabása révén viselője karcsú alakját is megmutatta.

Zimány Linda estélyije a Miss Balatonon

A ruha különlegességét nem csak a kialakítása adta, Zimány Linda saját ruhamárkája, a The Blush kollekciói közül való. Az Instagram-oldalára kitett képek mellett sokan kérdezték, mikor lesz elérhető legközelebb a vadító darab, annyira megtetszett nekik. Mások pedig azt nem hagyták szó nélkül, milyen tökéletes választás volt a 36 éves híresség számára.

"Így mutasd meg a Dancingben is, milyen gyönyörű és sikeres nő vagy!" - írta egy kommentelő.

Nem Zimány Linda volt az egyetlen, aki mesés ruhakölteményben érkezett a Miss Balaton döntőjére. Képes összeállításunkban megmutatjuk, mit viselt Ördög Nóra vagy éppen Gelencsér Tímea az eseményen.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Miss Balaton

Ezt is szeretjük