Nacsa Olivér párja rózsaszín estélyiben ragyogott a Palotakoncerten: Anna szépségén ámulnak a kommentelők
Nacsa Olivér Annával az oldalán jelent meg a tizedik Budavári Palotakoncerten. Gyönyörű párt alkottak így együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nacsa Olivér párja csak úgy ragyogott a rózsaszín estélyiben, amelyet a tizedik alkalommal megrendezett Budavári Palotakoncert alkalmából húzott magára.

Anna a jeles eseményre egy légiesen elegáns kreációt választott. A púderárnyalatú darab mély kivágása nőiessé tette a megjelenését, szabása kihangsúlyozta karcsú derekát, a gyönyörű környezet pedig csak még inkább fokozta a hercegnős összhatást.

Nacsa Olivér párja estélyiben

A 43 éves híresség és riporter kedvese sokáig titkolták a kapcsolatukat, de mára egyre több közös képet töltenek fel az Instagramra. Egyéves évfordulójukról is tettek ki fotót, szombaton pedig együtt fényképezkedtek a gótikus stílusú királyi palota híres oroszlános udvarán.

Az augusztus 5-én és 6-án megrendezett jubileumi operettgálának Nacsa Olivér az egyik producere. A rendezvényt még 2013-ban hozta létre a műfaj ünnepléséül. 

Anna szépsége a kommentelőket is lenyűgözte: akadt, aki szerint kedvesével úgy festettek, mint egy hamisítatlan elit pár, mások arra hívták fel a figyelmet, mennyire összeillenek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Még Rózsa György sem bírta szó nélkül hagyni a képet, igaz, ő a rá jellemző humorral annyit írt Nacsa Olivérnek, hogy:

"Hát, igen, így kell öltözni egy testőrnek!"

A pár stílusérzékét már korábban is méltatták a követőik. Július közepén a belvárosban készült róluk egy közös fotó, ami szintén sokaknak tetszett. Akkor azt írták rájuk, trendik és elegánsak együtt.

Nagy Sanyi barátnője

Nagy Sanyi párja 16 évvel fiatalabb, szép, rendkívül okos, és civil szakmát űz, ám korábban táncművész volt, így tudja, mivel jár a művészszakma. Miután Dorka látta egy darabban, az Instagramon vette fel a színésszel a kapcsolatot.  

Ezt is szeretjük