Nagy Sanyi a színháznak köszönheti gyönyörű párját: Dorka nézőből lett a szerelme
A színész Nagy Sanyi nagyon büszke gyönyörű és okos párjára, aki tökéletesen kiegészíti őt.

nagy-sanyi-rtlklub-reggeli-belso
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Sanyit a színház és a televízió közönsége is a szívébe zárta. 2005-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakján, ezután nem sokkal a Madách Színház társulatának tagja lett. Olyan sikerdarabokban kapott szerepet, mint Az Operaház fantomja, a Miss Saigon, a Jézus Krisztus szupersztár vagy a Made in Hungária. 

Szerepelt a Barátok köztben, de a sorozatok kedvelői manapság leginkább A mi kis falunkból ismerhetik: az RTL Klub sorozatában a pajkaréti körzeti megbízott rendőrt, Tivadart alakítja. 

Nagy Sanyi barátnője, Dorka

A Jászai Mari-díjjal jutalmazott színész az utóbbi években egyedülálló volt, úgy érezte, nem áll készen egy párkapcsolatra. Kilenc hónappal ezelőtt azonban valami megváltozott, ekkor ismerkedett meg a nála 16 évvel fiatalabb, gyönyörű és okos Dorkával. 

Nagy Sanyi az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt az új szerelemről.
Nagy Sanyi az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt az új szerelemről.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Jót tett nekem minden élményével és tapasztalásával együtt. Jöttem-mentem, ismerkedtem, nem görcsöltem arra rá, hogy negyvenévesen hol kellene tartanom párkapcsolati szinten. Nem akartam huszonévesen megállapodni, mert könnyen előfordulhatott volna, hogy harmincévesen ráébredek arra, hogy még nem is éltem.  Most viszont úgy érzem, hogy eleget tapasztaltam már. Négy és fél év után jött az, hogy kicsit megcsömörlöttem, és azt éreztem, hogy most már jöhet a párkapcsolat - mesélte a szingli évekről a Hot! magazinnak 2021 decemberében. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 41 éves sztár igyekszik óvni a magánéletét, így Dorkát is, de annyit azért már lehet tudni, hogy egy színházi előadás után ismerkedtek meg. 

- Igazából ő jött színházba, megnézett engem, és valahogy így Instán egymásra írtunk, így történt - mesélte kissé szűkszavúan a színész az RTL Klub Reggeli című műsorában március elején, majd hozzátette, romantikus típusnak tartja magát, kedvesét olykor virággal lepi meg.

Dorka 16 évvel fiatalabb a színésznél.
Dorka 16 évvel fiatalabb a színésznél.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Dorka külföldön járt egyetemre, építészmérnökként végzett, évekig versenytáncolt. Közel áll hozzá a művészet, így nagyon jól kezeli, hogy Nagy Sanyi elképesztően sokat van távol, próbál, előadásról előadásra jár. 

- Nem találkozunk olyan sűrűn. Hazamegyek, vagy már alszik, vagy még éppen nem. Ő civil pályán mozog. Hát, most ez van - mondta a reggeli műsorban. 

Nagy Sanyi azt is elárulta, nemrég egy időre Kaposvárra kellett költöznie, emiatt Dorka kicsit megijedt. Megnyugtatta azonban, hogy nem lesz ez mindig így, később több idejük jut majd egymásra. 

Árpa Attila 16 évvel fiatalabb párja

Árpa Attila és Alexandra kapcsolata eleinte döcögősen indult: egy évig együtt voltak, majd szakítottak, aztán sokáig csak barátokként tekintettek a másikra, végül három évvel ezelőtt újra visszataláltak egymáshoz.

Cover-fotó: RTL KLub/Reggeli

Ezt is szeretjük