Összeboronálták Zimány Lindát Bálint Antónia exével: elárulták, mi van köztük

Bálint Antónia és Bársony Farkas még együtt szerepeltek a Nyerő Párosban. A műsor után viszont állítólag szakítottak.

zimányék-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Múlt hét pénteken jelentette be az RTL, hogy Bálint Antónia és párja is szerepelnek az idei Nyerő Párosban. Sajtóértesülések szerint három év együttlét után a páros a nyáron leforgatott műsor után szakított. Bársony Farkast most egy másik szépségkirálynővel boronálták össze: állítólag gyakran látni Zimány Lindával.

A Blikk úgy tudja, a férfi részt vett Zimány Linda ruhakollekciójának bemutatóján, illetve jó ideje a munka is összeköti őket, az ezzel kapcsolatos rendezvényeken szintén közösen vesznek részt, látványosan jól érzik magukat egymás társaságában.

Zimány Linda és Bálint Antónia exe

- A környezetükben időnként szóba kerül, hogy akár több is lehetne köztük barátságnál. Ám Farkas épp nemrégiben zárt le egy többéves kapcsolatot, így nem csoda, ha nem veri nagy dobra, ha ismerkedik - ecsetelte a lapnak az informátor.

bálint
Fotó: RTL/Nyerő Páros

A Blikknek mindkét fél megszólalt a témában. Tisztázták, milyen kapcsolat van köztük.

- Szerződéses viszonyban vagyunk, egy komoly jótékonysági projektben vagyunk benne. Már egy hónapja dolgozunk ezen, így valóban sokszor láthatnak minket együtt. Nekem is van magánéletem... Az, hogy nem beszélek róla, nem jelenti, hogy nincsen, plusz Bársonynak is van... Abszolút csak munkakapcsolat van közöttünk - szögezte le Zimány Linda.

profimedia-0733508922 (1)
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Farkas is hangsúlyozta, kizárólag munkakapcsolatban állnak. Hozzátette, jóbaráti a viszonyuk.

- Kizárólag munkakapcsolat van köztünk, illetve jóbaráti viszony, ami kémia szükséges a munkakapcsolathoz. Ám a munkán, rendezvényeken kívül nem töltjük együtt a szabadidőnket. Linda a jótékonysági projektem egyik területének, az egészséges életmódnak lett a nagykövete.

A Nyerő Páros 2023 szereplői

Képgalériánkban megnézheted a Nyerő Páros 2023-as, hetedik évadának nyolc szerelmespárját.

Cover-fotó: RTL/Nyerő Páros, Profimédia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük