Az X-Faktor énekese volt párja miatt szakított szerelmével: az ex belerondított a kapcsolatukba

A 2019-es X-Faktor harmadik helyezettje, Zdroba Patrik a párja, Betti exe miatt szakított.

Zdroba Patrik szakítása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zdroba Patrik a 2019-es X-Faktorban bizonyította tehetségét, amelynek köszönhetően a versenyben egészen a dobogó harmadik fokáig jutott.

Az énekes most a Nyerő Páros hatodik szériájában küzd meg a győzelemért párjával, Bádoki Bettivel.

Zdroba Patrik szakítása

Az X-Faktor énekese és szerelme három éve alkotnak egy párt, azonban elmondásuk szerint nem mindig volt felhőtlen a kapcsolatuk.

- Nagyon viharosan kezdődött a kapcsolat, mert én akkor léptem ki egy hosszú kapcsolatból. Elkezdett írogatni az exem, és elkezdtem vele beszélgetni - mesélte Bádoki Betti az  RTL Klub Nyerő Páros  című műsorában. 

Zdroba Patrik bevallotta, ő már kezdetben mindent tudott a lány exével való beszélgetéséről, emiatt szakított vele. A szakítás után két nappal újra leültek Bettivel, és komolyan megbeszéltek mindent, hiszen az énekes elmondása szerint számára a bizalom a legfontosabb egy kapcsolatban. A fiatal énekes még mindig nagyon fél attól, hogy elveszítheti szerelmét.

- Nagyon jelen van a kapcsolatunkban az az akkori dolog. Rettegek attól, hogy mikor ír neki újra az exe.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az egész bizalmi problémát édesanyja és édesapjára korai válására vezette vissza, szerinte ez nagyon megviselte, és hatással volt a jövőjére és a kapcsolataira is.

Mindig azt éreztem, hogy nem nagyon szeret engem senki.

Zdroba Patrik bevallotta, sokáig nem értette, ez a gyönyörű lány miért küzd érte ennyit. Meghatottan osztotta meg a Nyerő Páros villa többi versenyzőjével, hogy párjának köszönhetően újra képes a bizalomra.

Betti újra megtanított szeretni!

Muri Enikő és Tóth Szabi

Muri Enikő és Tóth Szabi, a Sugarloaf együttes énekesnője és gitárosa ugyanis három évig titkolni tudták, hogy együtt vannak. Július elején indultak meg arról a pletykák, hogy a zenész pár éve az X-Faktor felfedezettjéért hagyta ott a családját.

Muri Enikő titokban lett egy 15 évvel idősebb sztár párja: azt pletykálták, miatta hagyta el a feleségét

A Nyerő Párosnak köszönhetően derült ki, hogy a Sugarloafból ismert Muri Enikő és Tóth Szabi egy párt alkotnak.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük