Az X-Faktor énekese volt párja miatt szakított szerelmével: az ex belerondított a kapcsolatukba
A 2019-es X-Faktor harmadik helyezettje, Zdroba Patrik a párja, Betti exe miatt szakított.

zdroba-patrik-betti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zdroba Patrik a 2019-es X-Faktorban bizonyította tehetségét, amelynek köszönhetően a versenyben egészen a dobogó harmadik fokáig jutott.

Az énekes most a Nyerő Páros hatodik szériájában küzd meg a győzelemért párjával, Bádoki Bettivel.

Zdroba Patrik szakítása

Az X-Faktor énekese és szerelme három éve alkotnak egy párt, azonban elmondásuk szerint nem mindig volt felhőtlen a kapcsolatuk.

- Nagyon viharosan kezdődött a kapcsolat, mert én akkor léptem ki egy hosszú kapcsolatból. Elkezdett írogatni az exem, és elkezdtem vele beszélgetni - mesélte Bádoki Betti az  RTL Klub Nyerő Páros  című műsorában. 

Zdroba Patrik bevallotta, ő már kezdetben mindent tudott a lány exével való beszélgetéséről, emiatt szakított vele. A szakítás után két nappal újra leültek Bettivel, és komolyan megbeszéltek mindent, hiszen az énekes elmondása szerint számára a bizalom a legfontosabb egy kapcsolatban. A fiatal énekes még mindig nagyon fél attól, hogy elveszítheti szerelmét.

- Nagyon jelen van a kapcsolatunkban az az akkori dolog. Rettegek attól, hogy mikor ír neki újra az exe.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az egész bizalmi problémát édesanyja és édesapjára korai válására vezette vissza, szerinte ez nagyon megviselte, és hatással volt a jövőjére és a kapcsolataira is.

Mindig azt éreztem, hogy nem nagyon szeret engem senki.

Zdroba Patrik bevallotta, sokáig nem értette, ez a gyönyörű lány miért küzd érte ennyit. Meghatottan osztotta meg a Nyerő Páros villa többi versenyzőjével, hogy párjának köszönhetően újra képes a bizalomra.

Betti újra megtanított szeretni!

Muri Enikő és Tóth Szabi

Muri Enikő és Tóth Szabi, a Sugarloaf együttes énekesnője és gitárosa ugyanis három évig titkolni tudták, hogy együtt vannak. Július elején indultak meg arról a pletykák, hogy a zenész pár éve az X-Faktor felfedezettjéért hagyta ott a családját.

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük