Zdroba Patrik párját nem ismerni fel barna hajjal: jobb, mint a szőke a kommentelők szerint
Zdroba Patrik kedvese, Betti teljesen új árnyalatot kért a fodrásztól. Betti hajszínváltása telitalálat a követői szerint.

betti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nem tudtuk volna, kit látunk a képen, könnyen lehet, hogy továbbgörgetünk: ennyire látványosan megváltozott Zdroba Patrik párjának megjelenése az új hajszínétől.

Betti tegnap posztolta ki az oldalára, hogy a megszokottól teljesen eltérő árnyalatot kért a fodrásztól. Világosszőke tincsek helyett mogyoróbarna loknikkal mosolygott a kamerába.

Zdroba Patrik párjának haja

"Nagyon élem a mostani hajszínem, kevesen tudják, de az eredeti színem is ilyen, kicsit visszatértem erre, sok szempont miatt is, és nagyon önazonos!" - osztotta meg a követőivel a váltás okát.

A váltás a kommentelők szerint telitalálat volt. Szinte egybehangzóan azt írták, Bettinek sokkal jobban áll a barna haj.

"SOKKAL jobb, és egyedibb!"

"Sokkal jobban áll, mint a szőke!"

"Úristen, de bomba vagy, Patrik büszke lehet a csodás barátnőjére"

A Nyerő Páros 2020-as évadának versenyzője, Dudás Miki kedvese, Szigligeti Ivett sem hagyta szó nélkül a posztot, azt írta barátnőjének, hogy bomba, ahogy kinéz.

Radics Gigi szőkén

Radics Gigit szőke hajjal sokáig el sem tudtuk volna képzelni. Az énekesnő sötét színű loknijai már-már a védjegyévé váltak az évek során. Ám egy nő, pláne egy előadó életének szerves részét képezi a megújulás, ennek jegyében kért világosabb árnyalatot a fodrászától.

Ezt is szeretjük