Radics Gigi egyre szőkébb: ezzel a frizurával nehéz felismerni
Radics Gigit jó ideje a megszokottól világosabb hajjal láthatjuk. Legfrissebb fotóján minden eddigitől szőkébb árnyalatú frizurával mosolyog.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigit szőke hajjal sokáig el sem tudtuk volna képzelni. Az énekesnő sötét színű loknijai már-már a védjegyévé váltak az évek során. Ám egy nő, pláne egy előadó életének szerves részét képezi a megújulás, ennek jegyében kért világosabb árnyalatot a fodrászától.

2021 nyarán láthattuk először világosbarna tincsekkel, azóta megfigyelhető, hogy egyre szőkébb frizurával mosolyog az Instagram-fotóin.

Radics Gigi szőkén

A legfrissebb felvételen alig lehet felismerni, olyan másképp fest a szőke tincsekkel. A választéknál sötétebb, lefelé világosabb, úgynevezett ombre fazon így áll neki:

A követőinek bejött a váltás. Valamennyien egyetlen szót kommenteltek a fotó mellé, azt, hogy „gyönyörű”. Más azt emelte ki, mennyire jó látni kedvencét ilyen ragyogó mosollyal.

„Annyira szeretem, hogy mindig mosolyogsz. Jó téged így, ilyennek látni! Ha te mosolygós, boldog vagy, akkor én is. Imádlak.”

Radics Gigi nem csak a frizuráját tekintve változott, 30 kilós fogyása után és azzal, hogy édesanya lett, stílusában is új vonalat követ. Egyre szexibb szerelésekben láthatjuk a videóklipekben. Elárulta, ennek az az oka, hogy miután megszületett a kislánya, jobban meg tudja élni a saját nőiességét.

Radics Gigi kislánya

Radics Gigi ritkán látott kislányával közös fotót posztolt az Instagram-oldalán: bár Bella Szófia arcát egy szívecskével kitakarta, a rajongók így is örültek, hogy láthattak valamennyit az énekesnő gyermekéből. 

Ezt is szeretjük