115 kiló volt: Zámbó Jimmy fia úgy lefogyott, hogy rá sem ismerni
Zámbó Adrián 35 kilótól szabadult meg néhány hónap alatt.

zambo-adrian-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy legkisebb fia bebizonyította, hogy kellő kitartással és akaraterővel bárki képes néhány hónap alatt úgy lefogyni, hogy aztán még a családtagjai és a barátai is alig ismernek rá. Zámbó Adrián saját bevallása szerint az elmúlt évek alatt már többször belevágott a diétába, de végül mindig feladta, és visszatért az olyan káros szokásaihoz, mint amit például a napi két-három tábla csokoládé elfogyasztása jelent.

A 22 éves fiatalember idén januárban mégis úgy döntött, hogy megint megpróbál lefogyni, ezúttal azonban elképesztő sikerrel járt. 115 kilóról ugyanis sikerült közel 80 kilósra lefogynia, a 35 kiló mínusznak köszönhetően pedig szó szerint újjászületett.

- Hatalmas és jó érzés. Sokkal robbanékonyabb vagyok, sokkal könnyebben mozgok, és már nem fulladok ki, ha például meg kell kötnöm a cipőmet - újságolta büszkén a TV2 stábjának, akiknek azt is elárulta, hogy az XXL-es méretű ruhák helyett most már az M-L-darabok közül válogathat a boltban. 

Képes összeállításunkba megnézheted Zámbó Adrián látványos átalakulását, akire alig lehet ráismerni, miután 35 kilót adott le az elmúlt néhány hónap során.

Ezt is szeretjük