Zalatnay Sarolta megint plasztikáztatni akar
Orvosa tanácsa ellenére
Zalatnay Sarolta egy újabb mellkisebbítő műtétet szeretne, mivel még mindig zavarja kebleinek mérete.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zalatnay Sarolta történelmet írt 2003 nyarán, amikor is az újságosok polcaira került a magyar Playboy júniusi száma, benne az akkor 56 éves énekesnő bevállalós erotikus fotóival.

Ugyanis a mai napig Cini fotósorozatára voltak a legtöbben kíváncsiak hazánkban - a világhírű magazinból azon a nyáron rekordmennyiséget, megközelítőleg 90 ezer darabot adtak el!

570 köbcentis implantátumokat kapott

A sikerhez természetesen nemcsak a táncdalfesztiválok bombázójának ismertsége, népszerűsége és kultusza járult hozzá, hanem mellnagyobbító műtétje is, minek során plasztikai sebésze 570 köbcentis implantátumokat ültetett be Cini melleibe.

A méretes keblek pillanatok alatt az énekesnő védjegyévé váltak, éppen ezért lepődtek meg sokan, amikor 2006 őszén Zalatnay egy mellkisebbítő beavatkozáson esett át. Cini háta és gerince megsínylette a tekintélyt parancsoló melleket, ezért volt szükség a műtétre.

Még kisebb melleket szeretne

A végeredmény azonban nem lett olyan feltűnő, dr. Krasznai Zsolt ugyanis az 570 köbcentis implantátumokat 400-asokra cserélte - ha pedig még kisebb méret mellett döntenek, akkor Zalatnay teste aránytalan lett volna.

Ám a legfrissebb hírek szerint Cininek elege lett a 400-as méretből is, amely, mint elmondta, már nem jár együtt hátfájással, viszont sokkal jobban érezné magát még kisebb mellekkel.

Dr. Krasznai Zsolt azonban egyelőre nem adta be a derekát, és nem csökkenti tovább páciense mellbőségét.

Véleménye szerint ugyanis egy mellkisebbítő eljárás sokkal bonyolultabb feladat, arról nem is beszélve, hogy előtte Cini testsúlyának kellene stabilizálódnia.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük