Fotó! Bájos 20 éves hölggyé érett Zalatnay Cini kislánya
Zalatnay Sarolta nevelt lánya, Nikolett az énekesnő második férjétől, Benedek Lászlótól született 1989-ben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sztárcsemetének lenni nem könnyű, a szülők sikerét ugyanis nem mindenki viseli könnyen: Michael Douglas vagy éppen a rákban elhunyt Farrah Fawcett fia egyaránt a börtönben kötött ki, de Kelly Osbourne, a rocker Ozzy Osbourne lánya is hamar megismerkedett a tudatmódosító szerekkel.

Ugyanakkor akadnak, akik úgy tudták megőrizni a jó viszonyt szüleikkel, hogy kitörtek a híres felmenők árnyékából, és saját nevet szereztek maguknak. Kate Hudson, Goldie Hawn lánya például elismert színésznő, Stella McCartney, Paul McCartney gyermeke pedig híres divattervező lett.

Hazai példák is vannak

Természetesen magyar viszonylatban is rengeteg jó példát találunk: Nagy Natália, a Besenyő család egykori Evettkéje Nagy Bandó András segítsége nélkül is népszerűvé vált hazánkban, Hernádi Judit pedig jelenleg együtt szerepel lányával a színpadon.

Zalatnay Ciniéknél is szoros a viszony anya és nevelt lánya között, mindemellett azonban a húszéves Nikolett igyekszik megállni a saját lábán.

Mint a Hot magazinnak elmesélte, már egy ideje szenvedélye az írás, és szeretné minél profibb szinten művelni.

Éneklés helyett ír

Az írást akkor szerette meg, amikor Cini életrajzi kötetét fésülte össze. Mindeközben a szövegbe több alkalommal belejavított, ami végül mamája tetszését is elnyerte. Azóta újabb megbízást kapott: egy másik énekesnő memoárjának megírásában is segédkezik.

Nikolett, aki egyébként Cini második férjének, Benedek Lászlónak az édeslánya - de egy másik nőtől született -, azt is elárulta, a szakemberek véleménye szerint van tehetsége az íráshoz, így mindenképpen szeretné kiaknázni az ebben rejlő lehetőségeket.

Egyelőre rengeteg ideje van erre, a szőke herceg ugyanis bevallása szerint még várat magára.

Ezt is szeretjük