Young G Béci felesége, Norina két világsztárral is kavart: fény derült a nevükre is
A Nyerő Párosban derült ki, hogy Young G Béci feleségének a megismerkedésük előtt két világsztár is csapta a szelet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Young G Béci feleségéről, Norináról a Nyerő Páros péntek esti adásában kiderült, hogy több külföldi hírességgel is randizott, mielőtt egymásba szerettek volna a magyar zenésszel. 

Minderre akkor derült fény, amikor Bécinek háztartási feladatokat kellett ellátnia időre, közben pedig kérdésekre is választ kellett adnia. 

Young G Béci felesége

Színek szerint szétválogatni a szennyest, segíteni megoldani a gyerek matek-házifeladatát, keresni a hűtőben öt terméket, aminek nem járt le a szavatossági ideje, összepárosítani a műagyag dobozokat a tetejükkel és felhúzni két párnára a huzatot - ezek voltak a fiúk időre elvégzendő feladatai, miközben harminc, a párjukkal kapcsolatos kérdést is meg kellett válaszolniuk. A legtöbb jó választ adó a következő játéknapon előnnyel indul, de hogy hogyan, azt Sebestyén Balázs nem árulta el. 

young-g-beci-felesege-norina
Fotó: RTL Magyarország

- Milyen külföldi sztár környékezte meg Norinát a cannes-i filmfesztiválon? - hangzott a kérdés, amire Béci tudta a helyes választ. 

Gianluca Vacchi. Az olasz üzletember, a pénzügyi élet fontos szereplője eleve gazdag családba született, de leginkább arról híres, hogy a pénzét látványos módon szórja, élvezi a luxust.   

- Tényleg? Megkörnyékezett? Komolyan? És? - hüledezett a műsorvezető. 

- Kavartunk - zárta rövidre a témát Norina.

Norina egyébként modellkarrierje csúcsának tartja, hogy kijuthatott a cannes-i filmfesztiválra. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy újabb híres hódolóra vonatkozó kérdés az volt, hogy hívják a nemzetközi hírű DJ-t, akivel Norina kavart. Béci tudta a helyes választ: Afrojack. A holland DJ és zenei producer egyik legnagyobb elismerése, hogy 2011-ben a Grammy Awardson megnyerte a Best Remixed Recording, Non-Classical kategória díját a Madonna Revolver című mixével.

young-g-beci-felesege-norina2
Fotó: RTL Magyarország

Bécivel kapcsolatban az is kiderült, hogy Norina ellenszenvesnek találta, amikor először látta a tévében. A zenész harmincból végül 18 kérdésre adott helyes választ. 

Tímár Éva és Bujtor István

Tímár Évát a tévénézők A mi kis falunk mindenbe belekotnyeleskedő, ősz hajú Joli nénijeként ismerik. Szinkronizált, több sorozatban, számos játék- és tévéfilmben szerepelt, volt, amelyikben egykori szerelmével, Bujtor Istvánnal együtt. Az Ötvös Csöpi-filmek legendás színészével és rendezőjével egy évtizeden át alkotott egy párt.  

Ezt is szeretjük