Az 54 éves Xantus Barbara ragyogóan szép: a Mokka műsorvezetője elhalmozta bókokkal
Xantus Barbaráról sugárzik, hogy jól érzi magát a bőrében, élvezi az egyedülálló életet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Bármikor bejössz ide, mindig ragyogsz - akár szomorú vagy, akár nem! Most is!" - így fogadta Pachmann Péter a Mokka stúdiójában Xantus Barbarát

Az 54 éves színésznő szerint ez annak is köszönhető, hogy azt csinálja, amit szeret, és egyedülállóként is jól érzi magát a bőrében. 

Xantus Barbara élvezi az életet Nagymaroson 

- Kitaláltam a nagymarosi Kultteraszt, ami kültéri rendezvénynek indult, aztán felkarolták helyi vendéglátósok, színházi szakemberek, és most már egy stábbal csináljuk - kezdte a mesélést. 

xantus-barbara-batch
Fotó: TV2/Mokka

Október 8-án Koncz Gábor volt a Hattyú Kultterasz első vendége, a pódiumbeszélgetésnek pedig Xantus Barbara volt a háziasszonya, illetve lesz a többi rendezvénynek is. A jövőben Balázs Andival, Peller Károllyal, Eperjes Károllyal, Mikó Istvánnal is találkozhat a közönség, illetve szerveznek zenés és színházi esteket is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A színésznő életében az is fontos változás, hogy a lánya, Szurdi Panni után, akiből elismert forgatókönyvíró és dramaturg lett, a fia, Balázs is kirepült, szeptembertől teljesen egyedülálló életet él Nagymaroson, ahova kiköltözött egy kis házikóba, és élvezi a természet közelségét. 

- Egy remek filmteamnek a tagja, dolgozik, ír, borzasztó tehetséges, nagyszerű ember, szeretem. Panni nélkül már vagyok egy ideje, Balázs nélkül fura. Szeptembertől teljesen önálló életet élek. Egy kis ékszerdoboz a cuki kis házikó, főleg nyáron lehet élvezni a teraszon a zöld környezetet, de télen is varázslatos. Egyre többen laknak az utcában, az emberek összetartóak - mesélte a TV2 reggeli műsorában, ahol azt is elárulta, nem vágyik most új szerelemre.

xantus-barbara
Fotó: TV2/Mokka

- Nagyon szeretek valakihez tartozni, de életemben először úgy érzem, hogy most így jó! Nem menekülök bele egy kapcsolatba, mert jó, ahol vagyok. Azt vettem észre, hogy az volt velem a fő baj, hogy nem ott voltam, ahová vágytam. De most pont ott vagyok! 

Hegyi Barbara bikiniben

Hegyi Barbara szerint a sport az egyetlen, ami meg tudja akadályozni az öregedést. Azt is bevallotta, néha neki is erővel kell rávennie magát, hogy menjen futni, biciklizni, szaunázni. Amíg az idő engedi, a SUP-olásnak is hódol, ami az egész testet és az izomzatot átmozgatja, megdolgoztatja, szépen formálja az alakot. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodásan néz ki bikiniben a Vígszínház Jászai Mari-díjas színésznője.

Ezt is szeretjük