Ő az X-Faktor új mentora - Meglepődsz, kit választott az RTL Klub
Kiderült, melyik magyar énekesnő a 2019-es X-Faktor új női mentora.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma végre kiderült, ki lett a 2019-es X-Faktor új női mentora. Március végén derült ki, hogy Radics Gigi két évad után kiszáll a műsorból. A 22 éves énekesnő már az év elején jelezte a tehetségkutató alkotóinak, hogy az idei évadban nem kíván közreműködni a nagyszabású show-műsorban, és azt nyilatkozta, örült, hogy megmutathatta egy új oldalát, de a jövőben a kissé háttérbe szorított zenei karrierjére kíván összpontosítani. 

A múlt héten megtudhattuk, hogy Kiss Ramóna, aki 2019. január 20-án adott életet kisfiának, Lékai Noénak, 2017 és 2018 után az idei évben is az X-Faktor műsorvezetője lesz. A bejelentést követően már mindenki izgatottan várta, hogy az RTL Klub a ma délre meghirdetett sajtótájékoztatóján bemutassa az új női mentort.  

Az X-Faktor készítői Dallos Bogit választották, a tehetségkutató mentorszékében 2016 óta helyet foglaló ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti tehát a negyedik évadban ismét egy fiatal énekesnővel fog együtt dolgozni. A sajtótájékoztatón bemutatkozójában azt mondta, hogy Gáspár Lacitól kicsit tartott, mert a három férfi mentor közül őt nem ismerte, csak Puskás Petit és ByeAlexet. 

dallos-bogi
Fotó: MTVA

- Nagy megtiszteltetés, hogy itt lehetek. Nagyon-nagyon izgatott vagyok, ígérem, hogy jó lesz ez a négyes csapat. Kedves, de őszinte mentor leszek, attól függ, hogy a versenyzők mit váltanak ki belőlem. Ha valakit imádok, akkor lelkes leszek, elérzékenyülök a produkciótól, de, ha valami nem tetszik, akkor azt meg fogom mondani.  

A 22 éves Dallos-Nyers Boglárkát akkor ismerte és szerette meg az ország, amikor 2013-ban Tükörkép című számával bekerült az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóműsorába, A Dalba. A következő évben még nagyobb sikert aratott a We All című dalával, amivel éppen csak lecsúszott az Eurovízióról, A Dalban a második helyezett lett.

A szám a műsort követően is nagyot futott, több DJ készített belőle remixet, megszerezte a MAHASZ és a Viva Chart lista első helyét is. A nemzetközi Bravo Otto 2014-es díjára két kategóriában is jelölték, a Fonogram-díjátadón megnyerte Az év felfedezettje díját. James Blunt kérésére Bogi vezette föl előénekesként Európa-turnéjának magyarországi koncertjét 2014 októberében az Arénában. 2015-ben is bejutott A Dalba, a World of Violence című számmal a középdöntőig jutott. 

Az utóbbi években műsorvezetőként is bemutatkozott. Az M5 csatornán Mesterember című műsora után 2017-ben elindította YouTube-csatornáján a 7kornálam című videósorozatát, amiben ismert emberekkel beszélget. A sorozat később az M2 Petőfi TV-n is adásba került, ahol az Én vagyok itt! című magazinműsor egyik műsorvezetője lett. 

dallos-bogi-kiss-ramona
Fotó: Fonogram/Gömör Tamás

Dallos Bogi 2019 januárjában A Dal női műsorvezetője lett, és remekül megállta a helyét a nagy volumenű show-műsorban Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie oldalán. Az április 4-i Fonogram-díjátadón is bemutatkozott műsorvezetőként, a magyar könnyűzenei élet nagyszabású gálaestjét Kiss Ramónával közösen vezették. 

Dallos Bogi gyönyörű ruhákat viselt A Dal 2019-es adásaiban 

Képes összeállításunkban megnézheted azt a hat kreációt, melyben Dallos Bogi A Dal 2019 színpadára állt. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük