Kiderült, ki az idei X-Faktor műsorvezetője - Az RTL Klub most jelentette be
Az RTL Klub elárulta, ki vezeti a 2019-es X-Faktort.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár azt még nem tudni, ki váltja Radics Gigit a 2019-es X-Faktor mentorszékében, a tehetségkutató műsorvezetője már biztos. Az RTL Klub ma kiküldött meghívójából kiderül, hogy idén is Kiss Ramóna lesz a nagyszabású show-műsor háziasszonya. 

A kereskedelmi csatorna egy különleges produceri meghallgatásra invitálta az újságírókat, melyen most először a mentorok, Gáspár Laci, ByeAlex, Puskás Peti, az új női mentor és a műsorvezető, Kiss Ramóna is részt vesznek. 

kiss-ramona-x-faktor
Fotó: Facebook/Kiss Ramóna

Kiss Ramóna tavaly augusztus elején közösségi oldalán jelentette be, hogy babát vár. Ekkor már túl volt a kritikus harmadik hónapon, a pocakja szépen gömbölyödött. A 2018. december 16-án véget ért X-Faktort kismamaként vezette, az RTL Klub reggeli műsorától és annak csapatától pedig a december 21-i adásban búcsúzott el. Kisfiának, Lékai Noénak 2019. január 20-án adott életet. Március közepén még azt nyilatkozta, nem tudja, mikor tér vissza dolgozni, nem szabott magánbak határidőket, minden attól függ, a kisfia mennyire alkalmazkodó.  

Március végén derült ki, hogy Radics Gigi két évad után kiszáll az X-Faktorból. Örült, hogy megmutathatta egy új oldalát, de a jövőben a kissé háttérbe szorított zenei karrierjére kíván összpontosítani.  

- Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel, riportokkal, castingokkal, stúdiómunkával, próbákkal és éjszakákba nyúló meetingekkel jár. Így a saját pályámat háttérbe kellett szorítanom, sok felkérésnek nem tudtam eleget tenni, de ez most megváltozik - mondta távozásának okáról a Blikknek.

Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere azt mondta a napilapnak, hogy a 22 éves énekesnő már az év elején jelezte, hogy a továbbiakban zenei karrierjére kíván összpontosítani, amit megértettek és támogatnak, továbbá, hogy a Radics Gigi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti alkotta mentorcsapatban elképzelhető, hogy az énekesnő távozásán kívül más változás is lesz. A friss információk alapján a három férfi mentor maradt, kevesebb mint egy hét múlva pedig kiderül, ki lesz az új női mentor. 

Radics Gigi elképesztő átalakulása

Radics Gigit a 2012-es Megasztárban, amit meg is nyert, már vékonyan ismerhettük meg, 22 éves korára pedig vérbeli bombázó lett, de kamaszként még összesen 20 kiló felesleg volt rajta. Képes összeállításunkban te is megnézheted látványos átalakulását. 

Ezt is szeretjük