Muri Enikő szőke bombázó lett: a 2011-es X-Faktor óta rengeteget változott
Képeken mutatjuk, mennyit változtak az X-Faktor énekesnői.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit The X Factor ötlete eredetileg Simon Cowell fejéből pattant ki, és 2004-ben kezdték el sugározni az Egyesült Királyságban. A Hatalmas siker után rengeteg ország vette át a formátumot, ami hazánkba 2010-ben érkezett meg X-Faktor címen.

A magyar verzió népszerűsége sem maradt el a külföldi mintához képest, családok millióinak szolgált beszédtémául a vasárnapi ebédnél, hogy ki esett ki előző szombat este a show-ból. Az immár tízéves tehetségkutatónak hála rengeteg ma is sikeres előadóval gazdagodott a zeneipar. 

Az X-Faktor énekesnői akkor és most

Muri Enikő pályája is itt indult, noha kicsit másképp alakult számára a verseny, mint ahogy tervezte. Először 2010-ben nevezett be rá, ám akkor egy fordulóval lemaradt az élő show-ról. Bár a csalódás után abba akarta hagyni az éneklést, végül tett még egy próbát. A második évadban egészen a fináléig menetelt.

A harmincéves énekesnő valószínűleg nem bánta meg döntését, hiszen szép karriert tudhat a magáénak: két szólóalbumot adott ki, elvégezte Gór Nagy Mária Színitanodáját, ezután 2013-tól 2017-ig a Budapesti Operettszínház társulatának tagja volt. 2018 óta a Sugarloaf énekesnőjeként tevékenykedik.

Nemcsak az élete állt a feje tetejére a műsor után, a külseje is alaposan megváltozott. Manapság platinaszőke frizurával hódít, valamint a ruhatárát is lecserélte. A szexi, dögös darabok jellemzik öltözködését.

Nem Muri Enikő az egyetlen, aki teljesen átalakult az X-Faktor óta. Képes összeállításunkban mutatjuk, a verseny énekesnői közül kik változtak a legtöbbet.

Ezt is szeretjük