Ilyen még nem volt az X-Faktorban – Elképesztő, Radics Gigi versenyzője hogyan állt színpadra
Rendhagyó szituációval indult a 2017-es X-Faktor első élő adása.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Új műsorvezetővel és az eddigi legfiatalabb mentorgárdával indult a 2017-es X-Faktor első élő show-ja. Kiss Ramóna pár kisebb bakival, de azokat elviccelve és magát remekül feltalálva mutatkozott be a tehetségkutató háziasszonyaként. 

A produkciók sorát a műszempilla stylist Berta Dániel nyitotta, akinek a feldolgozás száma kellően energikus volt, de ByeAlex és Gigi is már a produkció felénél elvesztette az érdeklődését, utóbbi szerint a dalválasztás sem volt elég jó, mert nem mutatta meg Dani hangi adottságait.

Tóth Bettina Gigi szerint lerappelte a fejüket, csak dicsérni tudta a fiatal lány. Gáspár Laci szerint is profi volt. Puskás Peti szerint extra fellépő is lehetne a show-ban, olyan jó volt.

berta-bettina

London Kids zenekar mind a négy mentortól dicséretet kapott, ByeAlex szerint ott van a helye a magyar klubokban, de a Puskás Petivel egyetemben azt tanácsolta a zenekar vezetőjének, hogy tanulja meg, hogyan irányítsa az együttest. Gáspár Laci külön örült annak, hogy míg az énekest eddig hamisnak hallotta, ennek nyoma sem volt.

Mézes Norbert a Bodzavirág című dallal nagy sikert aratott, mind a négy mentortól csak dicséretet kapott, ByeAlex is tátott szájjal figyelte, állítása szerint elvarázsolt.

Azzal, hogy Nagy Krisztián pár nappal az X-Faktor élő show indulása előtt feladta és kiszállt, nehéz helyzet elé állította a műsor készítőit és főként mentorát, Radics Gigit, aki végül Bereznay Dánielt hívta fel azzal az örömhírrel, hogy ha hazarepül Angliából, megméretteti magát a tehetségkutatóban. Míg a többieknek négy hete volt a felkészülésre, neki csak két nap jutott.  

Gáspár Laci szerint a dalkezdésnél azt érezte, hogy kissé meg volt szeppenve, mint, aki nem tudja, hol van, de eztán remekül folytatta. Puskás Peti és ByeAlex szerint szívvel-lélekkel énekelt, minden elismerésük, utóbbi csak azt rótta fel, hogy az angol kiejtésen még dolgoznia kellene.

norbert-daniel

Rico és Claudia produkcióját akkora tapssal jutalmazta a közönség, hogy Gigi dicsérő szavait alig lehetett hallani. ByeAlex szerint a duó zseniális, csodálatos, amit csinálnak. Puskás Peti szerint már most olyan produkciót nyújtottak, ami győzelemre is jogosíthat. 

Erdős Violának Puskás Peti szerint el kellene hinnie, hogy ByeAlex nem véletlenül választotta őt a csapatába. Gáspár Lacit nagyon szokta zavarni, ha valaki néha hamisan énekel, de most annyira hatott rá a produkció, hogy elsiklott efelett. 

Abaházi nagy Lívia operaénekesnő lenyűgözte a zsűrit. Gigi imádja benne, hogy úgy díva, hogy közben dinka. ByeAlex szerint az első élő show-ban énekelte a legnagyobbat. Gáspár Lacit annyira lenyűgözte és meghatotta, hogy sírva is fakadt. 

viola-livia

Radio Mobster volt az egyetlen, akik miatt ByeAlex szerette volna megkapni a zenekarok csapatát. Az első élő adásban nyújtott produkciójuk tetszett neki, de az énekessel nem volt megelégedve. Puskás Petinek az tetszik a csapatban, hogy ők a legcéltudatosabbak a versenyzők közül. Gigi szerint nagyon jól összehangolt együttest alkotnak és eszméletlenül jó a frontemberük.

Gáspár Laci szerint tökéletes, világszínvonalú volt, de szerinte többre képes, és jobban is kinyílhatna. ByeAlex pedig pont azt kedvelte benne, hogy kijött a produkcióból, milyen jóérzésű. Ha ő jövőre nem ülne a mentorszékben, szerinte Roland simán beülhetne a helyébe. Puskás Peti – aki tavaly nem jutatta be az élő show-ba –azt mondta, szerinte nagy esélye van a végső győzelemre. 

Serena Rigacci Wrecking Ballját már a dal előadása közben többször is ovációval díjazta a közönség, a végén pedig a mentorok állva tapsolták meg. Gáspár Laci szerint így kell tökéletesen felépíteni: amikor már azt hiszed, nem tud rátenni, rak rá még egy lapáttal. 

roland-serena

A rappelő Hegedűs Péter Gigi szerint megmutatta, hogyan kell igazi hangulatot csinálni a színpadon. ByeAlex a műsor előtt azt mondta, volna, hogy Péter lesz az első kieső, de a produkcióval nagyon meglepte. Gáspár Laci sem hitte, hogy ennyire jó lesz, attól tartott, el fog vérezni, de már nem félti.  

Az első élő show végül a Radio Mobster számára ért véget párbaj nélkül, míg párbajoznia Gáspár Laci másik zenekarának, a London Kidsnek és Puskás Peti mentoráltjának, Hegedűs Péternek kellett. Gáspár Laci ás Puskás Peti a saját mentoráltjai mellett állt ki, ByeAlex Hegedűs Pétert, Radics Gigi a London Kidset küldte volna haza, az állás így döntetlen lett, a nézők szavazatai döntöttek. Ezek alapján az X-Faktortól Hegedűs Péternek kellett búcsúznia, a London Kids folytathatja a versenyt. 

Ezt is szeretjük