Az X-Faktor győztese miatt akadtak ki a nézők - "Dieter Bohlen már első nap kicsapta volna"

A 2022-es X-Faktor győztese megosztotta a nézők véleményét.

X-Faktor 2022 győztese
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2022-es X-Faktort ByeAlex mentoráltja, a Gyergyószentmiklósról érkező Solyom Bernadett nyerte meg.

A 17 éves lány a szombat esti döntőben Puskás Peti versenyzőjét, Kiss Kevint és Gáspár Laci pártfogoltját, Mihályfi Lucát is lepipálta. A végeredményről a nézők fejtették ki véleményüket az X-Faktor Facebook-oldalán.

A 2022-es X-Faktor győztesének nem mindenki örült

Szinte nincs olyan évad, melynek végeredménye ne osztaná két táborra a tévénézőket, az idei sem volt különb. A rapper lánynak rengetegen gratuláltak, többen kifejtették, hogy már a válogatón kiszúrták, milyen tehetséges.

2C4A5200
Fotó: RTL / Szabó Gábor

"Azért az komoly, hogy már a válogatón legelső látásra és hallásra tudtam, szinte biztosra éreztem, hogy ő lesz az idei nyertes!"

"Te voltál a legjobb kezdettől fogva, tudtam, hogy nyerni fogsz! Szuper csajszi vagy!"

"Gratulálok Berni, mondjon bárki bármit… igazi, sokoldalú tehetség vagy. Legyen szó bármilyen zenei stílusról, mindegyikben jó vagy. Jól mozogsz, énekelsz, szép vagy. Nagyon sok sikert kívánok a jövőben, és kérlek maradj az, aki most vagy. Kétlem, hogy megtörténne ez veled, de ne fordulj ki önmagadból, mint sokan mások. Nagyon ügyes voltál, végig neked szurkoltunk."

"A legjobb voltál az egész közül!" - ezekhez hasonló dicséreteket olvastunk a közösségi oldalon.

Mások viszont csalódottak lettek, miután kiderült a végén, hogy Kevin csak a második lett.

"Kész vicc ez az egész! A Kevin sokkal jobb volt, és sokkal jobban megérdemelte! Sőt, a Kevinnek és a Lucának kellett volna a két döntősnek lenni! De hát az Alex mentoráltja, meg kellet nyernie, persze!"

"Semmire való volt, aztán megnyerte. Semmi hangja nincs, mintha beszélne, nem is énekelne. Komoly, tiszta vicc az X-Faktor, a Dieter Bohlen már első nap kicsapta volna."

"Mindig a határon túliakat nyomják, röhej!"

2C4A5103
Fotó: RTL / Szabó Gábor

"Milyen igazság győzött? Az erőtlen reppelgetése?! A zenekarral való éneklése jó volt, de azért, hogy győztes legyen... annyira jó nem volt. Mások sokkal jobban megérdemelték volna az első helyet."

"Ez az a döntő volt, ahol megint Alex volt a legjobb mentor, de mégis Kevinnek kellett volna nyernie. Berni egy csoda, de Kevinben minden benne van... a saját dalai, a lángolása, a színpad az övé. Berni az adott körülményeivel bármire képes lehet, amit akar, de Kevinnek kellett volna ez a lehetőség. Sajnálom... így is ügyes lesz, csak ne vigye el a hirtelen jött siker most."

Voltak kommentelők, akik a sok negatív vélemény hatására kiálltak a győztes mellett.

"Nyilván az idős nénik és a nem korabeliek számára igazságtalan az egész verseny. Kevin se volt rossz, de azért azt vegyük mar előtérbe, hogy Berni más nyelven is nagyobb produkciót adott elő, mint bármelyik a mentorok között. Elénekelni más nyelven el lehet egy dalt, de az hogy reppelni is tud ütemre, az már csak hab a tortán. Szóval sajnálom a kedves néniket és bácsikat, de ez így volt helyes! Mind a hárman ügyesek voltak, jár a gratuláció nekik, de ez a sorrend a helyes!"

Az X-Faktor női mentorai smink nélkül

Az X-Faktor nézői a képernyőn tökéletes sminkben láthatják, de a közösségi oldalát követői a festetlen arcát is megismerhették, amikor a stúdióba érkezéséről posztolt. Képes összeállításunkban nemcsak Herceg Erikát láthatod smink nélkül és kifestve, hanem az X-Faktor eddigi női mentorait is. 

Herceg Erikára smink nélkül rá sem ismerni: ennyire másképp néz ki az X-Faktor mentora festék nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover- és ajánlóképek: RTL / Szabó Gábor

Ezt is szeretjük