Radics Gigire támadt az X-Faktor egyik versenyzője - Ki kellett zavarni a stúdióból

Botrányoktól sem volt mentes a második válogató, de felemelő pillanatokat is kapott a zsűri és a közönség.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Múlt héten elstartolt az X-Faktor 8. évada, és az elsőhöz hasonlóan a tegnapi, második válogató adásában is szép számmal akadtak olyanok, akiknek lelkesedése nem volt elég a továbbjutáshoz, sőt, olyan versenyzők is, akik nem vették túl jó néven a zsűri kritikáját, így meglehetősen vehemens reakciókat is láthattunk.

Szerencsére azonban pozitív és felemelő pillanatokat is tartogatott a műsor, a zsűri több olyan versenyzőt is továbbjuttatott, akit szívesen látna akár a döntőben is, de haladjuk csak szép sorjában.

A második válogatót Ötvös Karolina Erika nyitotta Alan Walker Faded című számával, a mentorok szerint azonban hamis volt, és hangon kívül énekelt, amit a versenyző nem szívesen fogadott el kritikaként, és kifejtette, nem hiszi, hogy a zsűrinek igaza van, majd újra énekelni kezdett. A dalba pár taktus után Radics Gigi is beszállt, a színpadról leénekelt lány pedig összetörve távozott.

Vajda Tiána, Heyliger Ajsa, Bokor Vanessza és Bódis Kitti sem győzte meg a mentorokat, akik szerint, hiába hisznek a családtagok a versenyzők tehetségében, az énekesi pályához ennél több kell.

Zelend Izabella egy Mariah Carey-dalt énekelt, a zsűri pedig meglehetősen élesen fogalmazott, mikor hangját láncfűrészhez, illetve bánatos kecskéhez hasonlította.

A nemekkel hazaküldött versenyzők sorát Arany Tímea törte meg, a 19 éves lány Bruno Mars-dalának végén a zsűri állva tapsolt, annak ellenére is, hogy ByeAlex bevallotta, az elején le akarta inteni. A mentorok szerint látszott, hogy kezdetben izgult, majd rájött, mennyire szeret énekelni, onnantól pedig nem volt megállás, tökéletesen beleélte magát az előadásba.

A négy igenes versenyző után újabb versenyzőket küldött haza a zsűri, K. O. Laci és Bea playback előadásával nem tudtak mit kezdeni, LUPO rapszáma egyedül Gáspár Lacinak tetszett, Virág Violetta előadásáról pedig nem tudták eldönteni, poén volt-e, vagy komolyan gondolja.

A mentorok nem juttatták tovább Szinti boy-t, illetve Hassza Zsoltot, művésznevén Futyit sem, aki polgárpukkasztónak beharangozott számával feleségének szerette volna elmondani, mennyire szereti, a vulgáris kifejezésekben bővelkedő előadással azonban nem nyerte el a zsűri tetszését. Az ízléstelen és gagyi jelzőket is megkapta, Gáspár Laci pedig kifejezetten kiakadt, és úgy vélte, ha az énekes így beszél a feleségével, azt az összes nő nevében kikéri magának.

Halastyák Fanni, vagyis Nemazalány meglepte a zsűrit, ByeAlex nem értette, miért jelentkezett, hiszen a YouTube-on így is nagyon népszerű. Fanni viszont szeretné, ha nem csak úgy ismernék, és komolyabb oldalát is megmutathatná, ennek ellenére jól ismert, Petőfi Sándor című dalukat adta elő. A mentorok szerint nagyon jól, így továbbjuttatták.

Docsa Dóra üde és bájos színfoltja volt a műsornak, a 180 centi fölötti, gimnazista lány egy ZAZ-dalt adott elő, melynek végén a zsűri állva tapsolt, és rendkívül különlegesnek nevezték a négy igennel továbbjuttatott versenyzőt.

Ezután csak úgy záporoztak az igenek, Tasi Dominika Margaret Island-dala is nagyon tetszett a zsűrinek, csakúgy, mint az orvosi hivatást választó Kurokava Takayuki Queen-előadása és Ádám Szofi Szeder-dala, cuki léggitározással megspékelve.

Binder Ádám is továbbjutott az Imagine Dragons egyik dalával, csakúgy, mint a saját dallal versenyző zenekar, a Helo Zep!

Ami ezután következett, azt egész biztos jó ideig nem felejtik el a mentorok, amilyen lehengerlő önbizalommal érkezett ugyanis a színpadra Rónai Judit Mirjam, olyan botrányosan távozott onnan. Az elmondása szerint modellként, énekesként és dalszerzőként munkálkodó és londoni, illetve amerikai sikereket is a magáénak tudó versenyző Jessie J Do It Like A Dude című számát énekelte, a mentorok azonban nem tartották magukban véleményüket, mely szerint nagyon rosszul énekel. Mirjam nem szerette volna annyiban hagyni a dolgot, újra énekelni kezdett, de a zsűrit ezúttal sem nyűgözte le, Bye Alex szerint el kellene engednie az éneklésről szőtt álmait. A versenyző ezután belekötött Bye Alexbe, lenullázta a hangját, a szóváltás végén pedig a zsűri felé hajította a mikrofont, pontosabban Radics Gigi felé, nem sok kellett volna hozzá, hogy eltalálja. Mirjam végül bocsánatot kért, de a zsűri döntését továbbra sem akarta elfogadni, mígnem a közönség Menj ki!-skandálására és Gáspár Laci szavaira elhagyta a színpadot.

A következő versenyzők, az Enrique Inglesias-dalt előadó Tyukodi Dániel és a Neoton Família-számmal induló Kiss Norbert sem jutottak tovább. A színpad felejthetetlen jelensége volt Bajkó Rózsa a Az a szép, az a szép kezdetű nótával, aki, ahogy belibbent oda, stílusosan távozott is, és Pop Csabi is mély nyomokat hagyhatott a mentorokban, bár tovább nem jutott, hiába szinkronizálta lelkesen az AC/DC Thunderstruckját.

A válogató második adását a szlovákiai származású, de több éve Budapesten élő Szekér Gergő előadása zárta. A Kodaline All I Want című számával a mentorok és a közönség is az eddigi válogatók egyik legfelemelőbb pillatanát kapta, utóbbi tagjai állva tapsoltak a dal végén. A mentorok szerint csodálatosan, ízlésesen énekelt, és, míg Radics Gigi nagyon szeretne vele együtt dolgozni, Bye Alex kijelentette, ha a továbbjutó énekes az ő csapatába kerülne, biztos megnyerné vele ezt a versenyt.

Az előzetes szerint a jövő heti, harmadik válogató sem lesz szűkében a tehetségeknek és a kemény kritikáknak, ráadásul ez lesz az utolsó adás, ahol eldől, kik kerülnek be a táborba.

Radics Gigi anyukája egyszerűen gyönyörű

A 21 éves Radics Gigi Magyarország egyik legszebb énekesnője. A Megasztár felfedezettje édesanyjától, Radics Tamásnétól örökölte a szépségét. Gigi rajong gyönyörű anyukájáért, közösségi oldalaira sűrűn tölt fel róla fotókat.

Ezt is szeretjük