A falunapon lehurrogták, az X-Faktorban elaléltak a hangjától
Hatalmas meglepetéseket és nagy lebőgéseket is tartogatott az X-Faktor 8. évadának első válogatója.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emlékezetes estét tudhatunk magunk mögött, hiszen elstartolt az X-Faktor 8. évada, és vagy a nevetéstől, vagy a sírástól, de természetesen szem már az első válogatón sem maradt szárazon. 

A sort egy lelkes fiatalember nyitotta, aki párja unszolására benevezett az RTL Klub tehetségkutató műsorába, hogy Freddie Mercury szerzeményével jegyet váltson magának a következő fordulóba.

Fotó: RTL Klub

Borzalmasan hamis volt, de legalább a zsűri jól szórakozott, csak szerelme búslakodott a színfalak mögött. A vicces felvezető után a zsűri, a közönség, sőt, a talán a tévénézők is úgy érezhették, dimenziót váltottak, és tehetségkutatóból valamiféle csatatérre kerültek, ahol Gáspár Laci fáradhatatlan lelkesedéssel csatába hívta a jelentkezőket. Nagyjából így:

Mondjuk, tény és való, ráfért a biztatás a soron következő versenyzőkre, hiszen valaki olyannyira beleélte magát a továbbjutásba, hogy nem is akarta elhinni, élete első válogatóját négy nemmel zárta.

A legnagyobb meglepetést minden bizonnyal Tamáska Gabi okozta, aki Székesfehérvárról érkezett, és saját elmondása szerint korábban csúnyán leszerepelt egy rotációskapa-verseny közönsége előtt. Ne ítéld meg a könyvet a borítója alapján, mert, amikor a zsűri már éppen mosolyra húzta volna a száját, Gabi énekelni kezdett, kisvártatva pedig már az egész stúdió állva éljenezte. Gáspár Laci szavaival élve: - Ez a pillanat nagyon különleges volt.

A régóta énektanárhoz járok rossz ómen lett a műsor közepére, több elutasításon és szemforgatáson át vezetett az út Evelinhez, aki Puskás Peti szerint hiba nélkül elénekelte Paloma Faith Upside Down című számát. ByAlex a legjobb hangú versenyzőnek titulálta a fiatal hölgyet. Ezek után talán senkit nem ér váratlanul: Evelin négy igennel továbbjutott. Dóri története viszont tanulságos lehet mindenkinek, aki hasonló zenei álmokat dédelget:

Mit tehetsz, ha a testvéreddel érkezel, de a végén csak egyikőtök mehet tovább? Az első válogató drámai szituációkban sem szűkölködött, mivel az idősebb testvér először csupán ennyit mondott: - Együtt kezdtük, együtt is fejezzük be. A csavar viszont csak ezután következett, elvégre az igazi tesók nem hagyják, hogy feladd az álmaid. Így esett a nagy eset, hogy Ervin visszatért, ByAlex pedig én tudtam, hogy visszajön kijelentésével feltette a pontot az i-re.

Adott egy srác, aki első blikkre inkább bohócnak, mintsem istenadta tehetségnek tűnik, így sokaknak biztosan felszaladt a szemöldöke, amikor közölte: minden vágya, hogy Celine Dionhoz hasonlóan hasson az emberekre. Zdroba Patrik azonban nem beszélt - pontosabban énekelt - a levegőbe, tökéletesen előadta példaképétől az It's all coming back to me now-t, bezsebelte a zsűri elismerését, majd négy igennel szépen tovább menetelt a középdöntőbe.

Kíváncsian várjuk, mit hoz a folytatás, mindenesetre valami azt súgja: decemberig még sok meglepetésben lesz részünk.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gáspár Laci és gyönyörű felesége, Niki - Megmutatják, mennyire szeretik egymást

Gáspár Laci és felesége a nyár elején ünnepelték negyedik házassági évfordulójukat Görögországban. 2014-ben házasodtak össze, 2016-ban pedig világra jött közös gyermekük, Noel. Gáspár Laci és Niki közös fotói is arról árulkodnak, mennyire szép és harmonikus párost alkotnak. Ezt képes összeállításunkban magad is láthatod. 

Ezt is szeretjük