Gáspár Laci és gyönyörű felesége, Niki - Megmutatják, mennyire szeretik egymást
Gáspár Laci és Niki az RTL Klub Nyerő Párosában azt is megmutatják, menyire szeretik egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci és felesége a nyár elején ünnepelték negyedik házassági évfordulójukat Görögországban. 2014-ben házasodtak össze, 2016-ban pedig világra jött közös gyermekük, Noel. Nikit nem nagyon láthatjuk sztárokat felvonultató rendezvényeken, és az énekes Instagram-oldalát sem öntik el a közös fotóik, ám, amikor felkérték őket, hogy szerepeljenek az RTL Klub Nyerő Páros című vetélkedőjének második évadában, mely augusztus 27-én indul, nem gondolkodtak sokáig, igent mondjanak-e. 

- Nagyon örülök annak, hogy a Nyerő Páros az első műsor, amiben szerepelek Laci mellett. A felkérést mindketten örömmel fogadtuk, mert így megmutathatjuk a szerelmünket - árulta el Niki a Feminának.

- Nekem mindig is tetszett, hogy Niki visszafogottabb, nem nyomulós, nem nagyon akar szerepelni. Már több mint hat éve vagyunk együtt, négy évvel ezelőtt összeházasodtunk, és többször felkértem, szerepeljen velem például videoklipben, de nem nagyon szeretett volna. Aztán fél évvel ezelőtt azt mondta Az autómban című klipem forgatására, hogy most van kedve. Nagyon örülök, hogy ez a felkérés is jó időben érkezett - árulta el Gáspár Laci.


- A Nyerő Páros előző évada mindkettőnknek tetszett, mert nem kell szerepet játszani, vagy olyasmit csinálni, amit az ember nem akar, csak önmagunkat kell adni. Nekünk pedig nincs semmilyen titkolnivalónk. Büszkék vagyunk arra az ajándékra, amit Istentől kaptunk: ez pedig a szerelmünk. Én most már tudom azt, hogy létezik olyan kapcsolat, amelyikben nincs szükség kompromisszumokra. Mi egymásban nem látunk hibát! Azért vállaltuk el a műsort, mert hiszünk abban, hogy ez a képernyőn is látszani fog. Ha az ember kap egy ilyen ajándékot, azt nem azért kapja, hogy elrejtse, hanem lássák mások is, ami nekünk sikerült, az neki is sikerülhet - folytatta az énekes. 

Niki szerint a férje nagyon határozott, mindig tudja, hogy mit akar, és ezzel a Nyerő Párosban neki is erőt adott olyan pillanatokban, amikor szüksége volt rá, Gáspár Laci szerint pedig a felesége a problémamegoldásban szenzációs. 

- Nikinek nagyon jó szíve van, nagyon őszinte, egyenes, természetesen viselkedik. Jó érzékkel oldja meg a felmerülő problémákat, tud és akar segíteni. Már azzal segít, ahogy meghallgat másokat. Az ember azt érzi, hogy a problémája jobban érdekli Nikit, mint a barátait vagy a családtagjait, annyira a szívére tudja venni mások gondjait. 

- Laci őszinte, érzelmes, tiszta szívű, ezt szerintem az X-Faktorban is láthatták már a nézők. Azt, hogy velem milyen, és egymásból milyen pozitív tulajdonságokat váltunk ki, azt most először, a Nyerő Párosban mutatjuk meg - mondta Niki arról, Gáspár Laci milyen új oldalát ismerhetik meg a nézők az RTL klub kilenc sztárpárt felvonultató vetélkedőjében.

Gáspár Laci és Niki közös fotói is arról árulkodnak, mennyire szép és harmonikus párost alkotnak. Ezt képes összeállításunkban magad is láthatod. 

Ezt is szeretjük