Egy időre visszavonul! Wolf Kati szeretne több időt szentelni családjának
Karácsonykor
Wolf Kati az új évben megújult erővel tér vissza.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Wolf Kati fontosnak tartja a lelki ráhangolódást az ünnepekre, ezért igyekszik az adventi időszakban kevesebbet rohangálni, és minél több időt a gyerekeivel tölteni.

Az ünnepek idejére visszavonul szerettei körébe, ám szilveszterkor már újult erővel veti bele magát a munkába - erről az időszakról mesélt a Feminának.

A karácsony a családé

A 37 éves énekesnő imádja a jövés-menést, amiből az idei évben jócskán kijutott neki. Miután 2010-ben az X-Faktorral országos népszerűségre tett szert, májusban ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, az év végén pedig megjelent új albuma is.

Emiatt sajnos kevesebb ideje volt a hozzá közel állókra, ám ezt karácsonykor pótolni fogja.

- Sok rokonnal, főleg a Győrben élőkkel nem tudtam az idei évben találkozni, de karácsonykor nagy tatárjárást várunk. Mióta a gyerekek megszülettek, hozzánk jön mindenki. A sütés-főzés megoszlik egy ekkora családban, így nagy fáradsággal nem jár ez a néhány nap, csak feltöltődik az ember, mégpedig olyannyira, hogy abból egy évig energiát tud meríteni - mondta az énekesnő.

Generációk találkozása az album

A sztár már jóval karácsony előtt megajándékozta rajongóit. Megjelent ugyanis Vár a holnap címet viselő albuma, amelynek címadó dalát már játsszák a rádiók, a számhoz készült videoklip a megjelenéssel együtt debütált, most pedig elkészült az angol nyelvű verzió is.

- Azt gondolta a kiadóm, hogy érdemes lenne bemutatni ezt a dalt külföldön is. Emellett az Eurovíziós Dalfesztivál után kialakult nemzetközi rajongótáboromat sem szeretném cserbenhagyni. A gyerekek miatt azonban nem vállalnék egy több hetes vagy hónapos távolléttel járó külföldi koncertturnét, hiszen nagy szimbiózisban élünk Jankával és Lucával - mesélte Wolf Kati.

A popos vonalat képviselő albumon 16 dal szerepel, amelyeken számos zeneszerző és szövegíró dolgozott, köztük ifjú tehetségek és ismert, nagy nevek, mint például Geszti Péter, Rakonczai Viktor vagy Rácz Gergő. Wolf Kati különösen büszke arra, hogy végre együtt dolgozhatott Dusánnal. Szerinte annak fia, a Symbien művésznéven ismert Sztevanovity Krisztián két gyönyörű dalt szerzett, melyekhez Sztevanovity Dusán írta a szöveget.

Édesapja, a Vuk főcímdalát jegyző Wolf Péter két régebbi dalát Szűcs Norbert - aki több dalt is írt albumára - hangszerelte újra, míg Czutor Zoltán alternatív szöveget oltott egy popos dallamba.

Ezt is szeretjük