Wolf Kati a pink ruhában lenyűgözően nézett ki: A Dalban ezeket a kreációkat viselte

Wolf Kati szebbnél szebb kreációkban ragyogott a Duna Televízió élő dalválasztó show-ja, A Dal 2022 zsűritagjaként.

wolf-kati-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022. január 29-én új műsorvezető-párossal és megújult zsűrivel indult el a Duna Televízió élő show-ja. A dalválasztóban negyven produkció versenyzett azért, hogy elnyerhesse Az Év Dala 2022 címet.

A Dal 2022 győztese Oláh Ibolya lett, a Nem adom el az év magyar slágere. Az énekesnő „Az Év Dala 2022” címmel járó lemezfelvétel és a videóklip készítése mellett tízmillió forinttal építheti tovább zenei karrierjét. Az online Akusztik Dalverseny fődíját Fóris Rita vehette át az Olyan szép című produkcióért.

Wolf Kati ruhái A Dal 2022-ben

A Dal 2022 zsűrijét Wolf Kati, Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter alkotta. Az énekesnő képviselte Magyarországot a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon a Szerelem, miért múlsz? című slágerének What About My Dreams? címet viselő, angol-magyar verziójával.  Végül a 22 helyen végzett. 2012-ben az Eurovízió magyarországi előválogatójának, A Dalnak lett az egyik zsűritagja Rákay Philip, Csiszár Jenő és Rakonczai Viktor mellet. A zsűriszékbe tíz évvel később tért vissza. 

A 47 éves sztár A Dal 2022-ben szebbnél szebb kreációkban ragyogott: volt, hogy földig érő, alkalmi ruhába bújt, máskor szexi minibe, láthattuk élénk pinkben, csillogó ezüstben és feketében is. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen darabokban láthattuk Wolf Katit A Dal 2022 zsűritagjaként. 

Cover-fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

Ezt is szeretjük