Weisz Fanni édesanyjától örökölte a szépségét: Ágnes nagyon fiatalos
Weisz Fanni és Ágnes négy évig nem beszéltek egymással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Weisz Fanni azon hírességek csoportjába tartozik, akik nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy jelen legyenek a közösségi médiában. A szépségkirálynő mindennap kommunikál követőivel, és bizonyos mértékig beengedi őket az életébe.

Ám azt nagyon megfontolja, miket tár fel előttük. Például az édesanyjával való kapcsolatáról mindig szűkszavúan nyilatkozott, és csak elvétve posztolt közös képet vele. 

Weisz Fanni és édesanyja, Ágnes

A csinos Ágnessel nehéz időszakon vannak túl, egy 2015-től 2019-ig tartó mosolyszünet után találtak újra egymásra. Bár azt nem lehet tudni, hogy pontosan mi romlott el kettejük közt annak idején, a Mokkában elmesélték lépésről lépésre békülésük történetét.

weisz-fanni-és-anyja
Fotó: TV2/Mokka

- Körülbelül két évvel ezelőtt írtam neki, hogy találkozzunk. Éreztem, hogy muszáj újra találkoznom a saját anyukámmal. Ő pedig nem hitte el, hogy újra fogunk találkozni - mesélte a 28 éves modell.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezek után nem akarták elkapkodni a dolgot, szépen, fokozatosan vették fel a fonalat. Először például nem otthonaikban, hanem egy kávézóban találkoztak, majd a koronavírus-járvány hozta őket egyre közelebb. Ekkor Weisz Fanninak sok egészségügyi panasza volt - fájt a feje, a háta és a hasa - ezekkel pedig végre édesanyjához tudott fordulni segítségért, aki repesve vitt neki gyógyszert és vitaminokat.

Sok bepótolnivalójuk van, hiszen négy esztendőn át nem beszéltek egymással. Ráadásul pont egy olyan időszak maradt ki, ami egy nő életében rendkívül fontos.

- Amikor elment, még egy szertelen kislány volt. Most viszont azt látom, hogy sokkal felelősségteljesebb, kész felnőtt lett. Mondjuk, ami a legnagyobb fájdalom, hogy pont azt az időszakot szedték el, pont az az időszak nincs meg, amikor azt láthattam volna, hogy amit felneveltem, beteljesedjen - magyarázta Ágnes.

Tolvai Reni és édesanyja

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen fiatalos Tolvai Reni 55 éves édesanyja, Georgetta, valamint fotóik azt is elárulják, milyen szoros kötelék van az anya-lánya páros között.

Ezt is szeretjük