VV Szandikát 2010-ben ismerte meg az ország: a sok plasztika után így néz ki

VV Szandika teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Civil szakmája van, és boldog párkapcsolatban él.

vv-szandika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első három évad után hét esztendőre búcsúzott a Való Világ a tévénézőktől. 2004-ben zártak be a luxusbörtön kapui, és csak 2010 novemberében nyitottak ki újra. A negyedik széria nem csak abban különbözött az előzőektől, hogy más helyszínre költözött a stúdió, a játékosok abban az évben személyiségtípus szerint költözhettek be a játékba.

Talán sokan már nem is emlékeznek rá, de Nádai Anikó például a rosszkislány kategóriában, Baukó Éva mint törtető, Nagy Alekosz pedig okostojásként indult a beszavazó show-ban.

VV Szandika 2023-ban

VV Szandika húszévesen a plasztikcicák között indult. Nyolcadikként esett ki, de így is ő lett az ország Szandikája. A játék után hamar ráeszmélt, nem kér a celebéletből: 32 esztendősen civil munkából él, és csak nagyon ritkán ad interjút. 

szandika-2
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

A Palikék Világa by Manna esetében tett kivételt, elárulta, miért döntött úgy, hogy nem él a hirtelen jött ismertséggel.

- Azért tűntem el, mert nem akarok emberek céltáblája lenni, rajtam ne gúnyolódjanak, ne nevessenek ki, és ne kövezzenek meg olyan miatt, amit meg se tettem. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ma már nyűgnek érzi, hogy felismerik az utcán, félig-meddig megbánta, hogy anno szerepelt a produkcióban.

A mai napig kap tévés megkereséseket, de mindre nemet mond. Nyugodt életre vágyik, két éve van együtt a párjával, és fodrászként dolgozik.

szandika-1
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Kitért a plasztikai beavatkozásaira is. Elárulta, azért töltette fel a száját, és műttette meg a melleit, mert kisebbségi komplexussal küzdött. 

VV Szabolcs egykor és ma

Mészáros Szabolcs, azaz VV Szabolcs 27 éves volt, amikor jelentkezett a realitybe. Testnevelés szakos hallgatóként a produkció logója fogta meg: a szívhang jelből arra következtetett, valamilyen fizikai kihívásokkal teli játékról lesz szó, ezért jelentkezett.

Cover-fotó: RTL/Való Világ 4

Ezt is szeretjük