VV Sajtival szakított a párja: megelégelte, mit művelt a villában
VV Sajtival a Való Világba küldött videóüzenetben szakított a párja, aki nem tud azonosulni azzal, amit a srác a valóságshow-ban művel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Való Világ lakói tapsolva örültek annak, hogy VV Sajti a külvilágból üzenetet kapott, amit egyedül nézhet meg a tévén. 

Néhányan arra tippeltek, villatársuk párja azt közli Sajtival, fiuk vagy lányuk születik. Valójában azonban olyan üzenetet kapott, aminek a végén a szomorúságtól elsírta magát.

VV Sajti szakítása

- Szia, Arnold! Ez egy olyan videó lesz, amire szerintem egyikünk sem számított, mert én tényleg úgy gondoltam, hogy kitartok melletted a végsőkig, és végig tudjuk csinálni, kibírja a kapcsolatunk, de ahogy te viselkedsz, én avval nem tudok és nem is szeretnék azonosulni. Úgy gondolom, nagyon durván átléped a határokat. Mondanék itt három lánynevet: Lissza, Reni, Anita. 

vv-sajti
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

- Nálam nem fér bele, hogy te kivel hogy tornáznál az ágyban: valakivel gyengéden, valakivel nagyon durván. A táncok, a flörtök… Nagyon durván túltolod, kábé kéreted magad. Bele sem gondolva abba, hogy én ezt kint hogyan élem meg, hogy nézem meg, és min megyek keresztül. Nem tudom, neked hogy esne, ha én reggel más mellett kelnék fel, és összebújnék vele. 

Nem fogom ezt tovább csinálni, sem nézni, úgyhogy én most szakítok veled.

vv-sajti-baratnoje
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

- Aztán mehet a játékod asszonymentesen, most már szabad kezet adok neked, azt csinálsz tényleg, amit szeretnél. Valamilyen szinten örülök, hogy ez így kiderült, mert rájöttem, igazából milyen emberrel akartam volna leélni a hátralévő életemet. Nagyon nagyot csalódtam benned. Rengeteg fájdalom, düh van bennem, amit okoztál. Nincs is több hozzáfűznivalóm, csak annyi, hogy kitartást, csináld meg, amiért mentél, hajrá, és sok sikert kívánok - közölte a videóüzenetben a barátnője. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

VV Sajti a párja bejelentése után teljesen összeomlott, úgy érzi, a Való Világban szereplés és a játék nem ér ennyit. 

- Most végleg úgy döntöttem, hogy én ezt a játékot fel szeretném adni. Nekem sokkal többet jelent az, hogy a családommal legyek, és helyrehozzak dolgokat, mint hogy itt játsszak, és arra menjek ki, hogy már nincs családom - mondta a kibeszélőszobában. 

Csak VV Barnának mesélte el, mi történt, aki megkérdezte, élete szerelméről van-e szó. Amikor azt a választ kapta, hogy igen, Barna közölte: „Pakold össze a cuccodat, én így cselekednék! Vagy a játékot adod föl, vagy föladod a családot.” A síró VV Sajti láttán eközben a többiek is összerakták, miről szólhatott az üzenet. 

VV Ági így él most

Kégl Ági mindössze 21 éves volt, amikor az RTL Klub felajánlotta, szerepelhetne a Való Világ első szériájában. Igent mondott, hónapokon át láthattuk a reality show-ban, a hatodik helyezettként távozott a villából. 2013-ig itthon dolgozott újságíróként, majd áttelepült az Egyesült Királyságba. 

Ezt is szeretjük