VV Áginak kisfia betegsége miatt kellett külföldre költöznie: egyedülálló anyaként kezdett új életet
A Való Világban megismert VV Ági, vagyis Kégl Ági évek óta Angliában él kisfiával.

kegl-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kégl Ági mindössze 21 éves volt, amikor az RTL Klub felajánlotta, szerepelhetne a Való Világ első szériájában. Igent mondott, hónapokon át láthattuk a reality show-ban, a hatodik helyezettként távozott a villából.

Szinte rögtön a műsor után kialakult egy párkapcsolata, ami 11 évig tartott, és ami alatt kisfia született. 2002-től 2013-ig itthon dolgozott újságíróként, majd áttelepült az Egyesült Királyságba. Lediplomázott, és szakmát váltott, marketingmenedzserként helyezkedett el. 

VV Ági gyereke

Kégl Ági Óriáskerék címmel 2022-ben könyvet írt, ebben a teljes életútját elmeséli az olvasónak, őszintén, szívből. A kötetben sok szó esik gyermekkoráról: mindig minden közösség kivetette magából ADHD-ja (figyelemhiányos hiperaktivitási zavar) miatt, később a kisfia ugyanettől szenvedett, már az óvodából is ki akarták rakni, ezért is költöztek külföldre. 

Kégl Ági első könyvéről mesélt.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Mesélek arról, hogy mennyire nem egyszerű újrakezdeni. Életem legnehezebb négy éve volt, miután kiköltöztünk. Meg én egyedülálló anyuka lettem külföldön egy év után. Család, fizikailag elérhető családi támogatás nélkül. Nagyon kicsi keresetből. Mozgalmas és küzdelmes volt egy ADHD-s kisfiúval. De azt gondolom, végig lehet csinálni, csak nagyon kell küzdeni hozzá - ecsetelte az RTL Klub Reggeli című műsorában Szabó Zsófinak és Miller Dávidnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Az én kisfiam ott kezdte a sulit, neki az akadémiai nyelve az angol, lassan érettségizik a kinti rendszerben. Szerintem odakint fog elkezdeni egyetemre járni. Annak ellenére, hogy az anyanyelve magyar, ő inkább angolként identifikálja magát. 

Kégl Ági és kisfia.
Kégl Ági és kisfia.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A 41 éves híresség úgy gondolja, élete legnehezebb időszakait azért sikerült átvészelnie, mert mindig pozitívan állt hozzá az élethez. Hisz benne, hogy nincs olyan nehézség, amiből nem lehet kijutni, tapasztalatait, életfilozófiáját pedig igyekszik átadni könyve olvasóinak. 

VV Szabolcs így él ma

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, és a győztes végül december 22-én a 27 éves békéscsabai srác, Mészáros Szabolcs lett. 27 éves volt, amikor jelentkezett a realitybe. Testnevelés szakos hallgatóként a produkció logója fogta meg: a szívhang jelből arra következtetett, valamilyen fizikai kihívásokkal teli játékról lesz szó, ezért jelentkezett.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük