VV Piros tarol szexi fotóival az OnlyFansen: elképesztő összeget keresett egy hét alatt

VV Piros intim tartalmakkal keresi a kenyerét, ennyire jövedelmező számára az erotikus oldal.

vvpiros-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Való Világ 11. évadának játékosa, VV Piros a VV Renivel való negyedik párbaj során búcsúzott a versenytől.

A szőkeség kiesése után igyekszik minél jobban kamatoztatni szereplését, regisztrált, és erotikus tartalmakat töltött fel az OnlyFansre. 

VV Piros az OnlyFansen

A Reggeliben elárulta, hogy az oldalra való regisztrálás ötletét egy jó barátjának köszönheti, aki már szintén szerepelt a Való Világban.

- Van egy nagyon kedves barátom, az Ollári Robi, aki már régóta fent van, és miatta is iratkoztam fel. Ő nagyon pozitívan nyilatkozott róla.

VV Piros főként intimebb képeket fog megosztani a népszerű platformon, amely számára is egy új élménnyel ér fel.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Szerintem mindenből azt lehet kihozni, amit a képzeletünk el tud képzelni. Én is fogok az OnlyFansen erotikusan viselkedő tartalmakat megosztani, viszont pornográf dolgokat nem vagyok hajlandó közzétenni. Nekem ez mindenképpen kilépés a komfortzónámból, mert még az előző párjaimnak sem küldtem soha meztelen képet.

A Blikknek beszélt arról is, hogy mennyit lehet keresni az erotikus fényképekkel és a szexi tartalmakkal. Jelenleg 179 lájkolóval rendelkezik, és ha kiszámoljuk, akkor rájöhetünk, hogy akár havi kétmillió forintot is kereshet az oldalnak köszönhetően. A villába való beköltözése előtt nagyon népszerű volt a TikTokon is, azonban nem sokkal később elvesztette a 150 ezer követőjét, így az OnlyFans-oldal felé fordult.

- Nagyon jól megy, köszönöm szépen. Nem számítottam ilyen népszerűségre. Még nem nagyon volt időm sokat foglalkozni vele. Nem szeretek az anyagiakba belemenni, de pont egy hete kezdtem, és most tartok félmilliónál.

A Való Világ sztárjai egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, a 2002-es ValóVilág győztese, VV Szabolcs mennyit változott két évtized alatt, valamint más villalakók, így például VV Ági akkor és most képeit is láthatod.

Cover-kép: RTL/Való Világ

Ezt is szeretjük