VV Lissza őrjöngve kelt ki magából: „Miért engem kell sz*patni?!”

VV Lissza előbb az udvaron randalírozott, majd sírva fakadt ki a kritikák miatt.

vv-lissza-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Való Világban a Tanya Hét sem az idilli falusi létről szól, a villalakók között pillanatok alatt elmérgesedik a viszony. A csütörtöki adásban VV Lisszára járt rá a rúd. 

Előbb VV Rico megjegyzése miatt kelt ki magából, majd a srác és Barna kritikái miatt fakadt sírva. 

VV Lissza kiakad

VV Lissza a reggeli kukoricamorzsolás közben az élet nagy kérdéseiről elmélkedett VV Ákosnak. A „Mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?” - dilemmája helyett egy másik kérdést vetett fel. 

vv-lissza
Fotó: RTL/ValóVilág

- Tudod, min gondolkodtam, Ákos? Hogy amikor kikel a tojásból a csibe, és abból utána tyúk lesz. Mi a köztes állapot? Mi van közötte? Mert hogy én még nem láttam bébicsirkét, az is biztos. A csibe, az sárga. Hogy lesz belőle fehér tyúk?

A dilemmának VV Rico vetett véget, aki elkezdte szidni a párost, hogy nem elég dolgosak. Szerintük kívülről könnyű dumálni, miközben nem az ő tenyerét sebezte fel a kukoricamorzsolás. 

vv-lissza-merges
Fotó: RTL/ValóVilág

- Miért engem kell sz*patni?! Rajtunk van megint a felelősség! Másnak is lett volna rá egy egész napja, miért nem ők csinálják?  - fakadt ki VV Lissza, aki dühében rugdalni kezdte az udvaron, ami az útjába került.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem csak tanyasi feladatokat kaptak, később a villalakóknak társaikat kellett értékelniük: fakanál járt annak a játékosnak, aki szerintük a legnagyobb jellemfejlődésen ment keresztül az elmúlt időben, és kendő annak, aki a legtöbbet hisztizik. VV Ákos a fakanalat Melinának, a kendőt Lisszának adta, akit kis hisztis párjának nevezett. VV Barna és VV Rico is Lisszának adta a kendőt. 

- Nő létedre nagyon sokat kell fejlődnöd ahhoz, hogy nő legyél, és ne rinyálj ennyit, ne panaszkodj, tudj beleállni dolgokba. Nem kell fújni, hanem csinálni kell - kritizálta VV Rico. 

- Nyavalyogsz, mint egy óvodás kiskölyök. Te vagy a megmagyarázó király, heti kettő - ment neki VV Barna is. 

vv-lissza-sir
Fotó: RTL/ValóVilág

- Nekem geci szarul esik, hogy olyanokat vágtok a fejemhez, Barna meg Rico, amit igazából k**ra nem tudok hova tenni, b*** meg! Olyan napok óta, mintha kib***ottul ellenem lennétek, miközben, geci, semmit nem csinálok, érted?! Állandóan csak a savat kapom tőletek, b*** meg - fakadt sírva VV Lissza. 

VV Kriszti próbálta védeni, és kritikával illette a két srácot, akik szerinte nem megfelelően állnak másokhoz, és nem megfelelő stílusban beszélnek a többi villalakóval. 

VV Laci egykor és most

VV Laci a legnézettebb Való Világ győztese volt 2003-ban. Öt hónap után győztesként távozott, a villa falain kívül egy teljesen feje tetejére állt világ fogadta. Már nem civil étteremvezetőként sétált végig az utcán, hanem ismert emberként, akiért az egész ország rajongott. 

Cover-fotó: RTL/ValóVilág

Ezt is szeretjük