A 2004-es ValóVilág szívtiprója volt: VV Leó 49 évesen ezzel foglalkozik

Sokan irigyelhetik munkája miatt, de rengeteg meló van benne.

VV Leó így él ma
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A ValóVilág harmadik szériájában ismerhették meg a nézők VV Leót, vagyis Nagy Zsoltot, aki akkor igazi szívtipróként jelent meg a képernyőn. A 2004-es valóságshow-ban 28 évesen szerepelt, és sok női szívet rabolt el sármos külsejével és érzékeny lelkével.

VV Leó így él ma

Az idén 49 éves tévésztár a Reggeli vendégeként mesélt arról, mivel foglalkozik manapság. Párjával, Angélával egy hosszú utazáson vannak túl, melynek során felfedezték Indonézia szigetvilágát. Az élményekről és ezek feldolgozásáról is beszélt a műsorban.

- Vittem magammal egy kamerát, és csináltunk egy filmet. Van egy YouTube-csatornám, ahol folyamatosan ezeket a nagyobb utakat összefoglalom 30 percben.

Azt is elmesélte, hogy barátnője szeret sokszor inkább lazulni, és nyaralásként felfogni ezeket az utakat, ezért néha adódnak kisebb összetűzések köztük, hiszen az egykori villalakó szakmai szemmel vág neki mindig az utazásnak.

A fantasztikus képek és videók magukért beszélnek, a követők ráadásul nem a standard útvonalakat és helyeket láthatják rajtuk, hanem teljesen egyedi, turistaútvonalaktól és -helyektől távol eső egzotikus helyszíneket ismerhetnek meg VV Leó segítségével.

- Én az vagyok, aki kinyomozza, átnézi, mi az, amit nem nagyon láthatnak az emberek, vagy nem annyira népszerű.

Példának felhozott egy olyan barlangot is, melyben a világ legrégibb barlangfestménye látható, ám kevesen tudnak róla, merre van.

Felismered Batiz Andrást? 49 évesen ezzel foglalkozik a Fókusz egykori műsorvezetője

Húsz évvel ezelőtt hagyta abba a műsorvezetést, az RTL Klub egykori arca már nem él rivaldafényben.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/ValóVilág

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük