Felháborodtak a kommentelők VV Fanni halálhírén - A valóságshow-sztár drámájáról beszél az ország
VV Fannit még nem találta meg a rendőrség, de állítólag a lány meghalt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan felháborodtak azon, ahogy VV Fanniról a Facebookon a kommentekben írnak.  Mint ismert, Novozánszki Fannit, a ValóVilág 2014-es, hetedik szériájának szereplőjét november 20. óta nem találják, azóta nem ad életjelet magáról. A 24 éves lány az otthonából tűnt el rejtélyes körülmények között. Imádott kutyáit is magukra hagyta, ami közeli hozzátartozói és barátai szerint nem vallott a lányra, ezért rögtön arra gyanakodtak, hogy nem önszántából távozott. Fanni bevallottan örömlányként kereste a kenyerét, a rendőrség a házkutatás során állítólag egy fekete notesz után kutatott, ami exe állítása szerint Fanni kuncsaftjainak nevét tartalmazta. 

Villabeli exe, Dennis a lánnyal régóta nem tartja a kapcsolatot, de aggódik érte, és a hétvégén még reményét fejezte ki, hogy mihamarabb előkerül. Azt nyilatkozta a Blikknek, tudta, hogy Fanni a testéből él, volt olyan ismerőse, aki ezt alpári stílusban közölte vele. 

- Pénzközpontú volt már akkor is Fanni, na de, ki nem az? Ez volt neki a legfontosabb, mert változtatni akart sok mindenen. Szeretett volna kialakítani egy olyan életet, amilyenre vágyott - mondta. 

A Facebook-hozzászólások egy része az eltűnése után arról szólt, hogy aki prostituáltként keresi a kenyerét, az ne csodálkozzon, hogy bűncselekmény áldozata lesz. Miután a Blikk hétfő este azt írta, értesüléseik szerint VV Fanni meghalt, a hozzászólásokban már nem a lányt, hanem a lapot kezdték el szapulni. A lap annyit közölt, hogy a lány szüleit hétfőn behívták a rendőrségre, ahol elmondták nekik, hogy információik szerint a lányuk halott. Testét még nem találták meg, de biztosak benne, hogy már nincs életben. Fanni édesanyja a Blikk kérdésére megerősítette a hírt, a BRFK a megkeresésükre ugyanakkor annyit válaszolt, hogy Fannit továbbra is eltűntként keresik. Erre a kommentlavina is megindult. 

"Remélem, aki eddig undorító kommenteket írt, hogy ilyen ku***a meg olyan, és nincs semmi baja, csak kiment németbe ba**ni, csak egy kicsit szarul érzi magát... Őszinte részvétem a családnak."

"Nem lehet halott, ha még nem került elő! Amíg keresik, nem kezelik halottként! Max., ha évekkel később sem kerül elő, akkor halottnak nyilvánítják! De nem 2 hét után!"

"2017 van emberek. Gondolkodjatok, egy hete erről szól minden, több mint valószínű, ha valaki elrabolta, nem fogja elengedni azért, hogy egy életre a börtönben rohadjon meg!!! Az alvilágban nincs mese, se sajnálat, se barátság, se semmi. Csak a pénz a tisztelet és a saját maga bőre mentsége! Valószínű, a rendőrség tudd valamit, csak több mint valószínű, olyan embernek van benne a keze, akit egyelőre nem szeretnének nyilvánosság elé tárni."

VV Fanni édesanyja először, ma délután az RTL Klub Story Extra című műsorában szólalt meg. 

- Annyit közöltek velünk a rendőrök tegnap este, hogy már nem élő személt keresnek, hanem a holttestet. Megkérdeztem a nyomozókat, hogy biztos, hogy 100 százalék? Azt mondták, hogy 99,9 százalék. Van 15 olyan ellentmondásos nyom, amiért azt mondják, Fanni már nincsen – mondta. 

Ezt is szeretjük