VV Anett a Fókusznak szólalt meg először: „Csoda, hogy életben maradtam!”
VV Anett először beszélt állapotáról, miután kiengedték a kórházból.

vv-anett-cover4
beauty and style
Top olvasott cikkek

VV Anett először a Fókusznak beszélt részletesebben állapotáról azt követően, hogy hazaengedték a kórházból. 

Béres Anett néhány órával a július 10-i ayahuascaszeánsz után, amin Sáfrány Emesével vett részt, eltűnt. Másnap a rendőrség életveszélyes állapotban, ruhátlanul talált rá, és súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Eltört a lába, a bordája, a tüdejét is átszúrta egy csont, két csigolyája is megsérült, egy hatórás operáción esett át a pécsi klinikán.  

VV Anett a Fókuszban

- Abból áll a napom, hogy tízpercenként megköszönöm a Jóistennek, hogy élek, mert nem csodával határos, ami történt velem, hanem

maga a csoda az, hogy életben maradtam. 

Azt mondta, sokat segített, hogy viszonylag hamar megtalálták, a másik csoda pedig az, hogy nagyon jó orvosok kezébe került, nekik köszönheti, hogy járóképes lesz. 

vv-anett
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Még nem tudja önállóan ellátni magát, a szülei házában gyógyul tovább. Bár a rehabilitáció még sokáig eltart, bizakodó, és örül, hogy kiengedték a kórházból. 

- Jól vagyok, de még azért nem vagyok a topon. Anyukámnál vagyok, három hetet voltam kórházban. Mondtam anyunak, most újra én vagyok a kislánya, ő gondoskodik rólam. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az orvosok szerint teljesen felépül majd, de segítség nélkül még nem tud mozogni. 

- Hál' istennek nem lettem nyomorék, mozogni tudok, csak merevebb mozgással. A jobb lábamat műtötték, és ugye minden törésnek hat hét a gyógyulása, úgyhogy azt még nem érheti terhelés, így járókerettel tudok jelenleg mozogni. Próbálok is minél többet, hogy nehogy csak feküdjek, mert az sem tesz jót. A csigolyacsontműtétem miatt pedig van rajtam egy rögzítő, pár hétig még hordanom kell. Kilengéseket, fordulásokat nem csinálhatok, ez is akadályozza kissé a mozgásomat.

A baleset sok mindenre megtanította, például arra, kik az igazi barátai, és megmutatta, mennyire odaadó a családja. Hamarosan eljön az idő, amikor a Fókuszban beszél arról is, mi történt azon a bizonyos estén.  

- Még azért nem vagyok járóképes, és semmilyen szinten nem vagyok a topon - és most nem a külsőségekről beszélek. Köszönöm, hogy ilyen sokan kíváncsiak arra, mi van velem. Mindenképpen el fogom mesélni tök őszintén, mi történt velem, de ehhez még szeretnék egy kis időt kérni. 

BB Évi így él napjainkban

2002. szeptember elsején indította el a TV2 a Big Brother című valóságshow-t, amit egy 21 éves, kaposvári, pultosként dolgozó lány, Párkányi Évi nyert meg. Az egyszerű, nyugodt, vidéki élet után nem volt felkészülve arra, amit a műsorral járó ismertség hozott a számára. 

Ezt is szeretjük