Vujity Tvrtko középső fia már 19 éves: Barnabás kiköpött az édesapja

Vujity Tvrtko három fiú büszke édesapja, a 19 éves Barnabás nagyon hasonlít édesapjára, amelyet közös fotón mutatott meg a sztár.

vujity-cover n

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vujity Tvrtko a szerelmet egy sikeres sportoló, az egykori válogatott kosárlabdázó, Zsolnay Gyöngyi mellett találta meg. A sztárpár 25 éve él együtt, kapcsolatuk töretlen és harmonikus.

Vujity Tvrtko fia, Barnabás

A házaspárnak három gyermeke született, akiknek a neve mind b betűvel kezdődik. Benjámin 2002-ben, Barnabás 2003-ban, Bendegúz 2011-ben látta meg a napvilágot. A tévésre a legjobban a középső fia, Barnabás hasonlít, akivel egy közös képet osztott meg Miamiból.

 „Apa-fia program az egyetemi városomban. Barátsággal: Barnabás & Tvrtko” - írta a fényképhez az édesapa.

A kommentelők közül többen megjegyezték az apa és fia közötti nagy hasonlóságot, és nagyon örültek annak, hogy az ötvenéves sztár egy friss, a fiával közös képet osztott meg a fiával.

„Nagyon szép apa - fia kapcsolat. Kívánom, hogy sok-sok boldog éveket éljetek meg ilyen boldogságban!”

„Nagyon helyes fiatalember és mennyire hasonlít rád. Jó egészséget és sok boldog együtt töltött éveket kívánok szeretettel!”

"Fantasztikusak vagytok mindketten, büszke lehetsz a fiadra!”

Rékasi Károly és fia hasonlítanak

Détár Enikő és Rékasi Károly fia nagyon hasonlít az édesapjára. Erről a Reggeliben győződhettünk meg: igazi kuriózum, hogy Rékasi Zsigmondot együtt láthattuk a színésszel a képernyőn. Az apa-fia páros nem akármilyen apropóból szerepelt az RTL Klub műsorában: Rékasi Károly 60. születésnapja alkalmából meséltek arról, milyen a kapcsolatuk.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Facebook/Vujity Tvrtko

Ezt is szeretjük