Hűtlen vőlegénye már a múlté! A magyar énekesnő megmutatta új szerelmét
Fotó!
Völgyi Zsuzsi énekesnő megmutatta a Facebook-oldalán a párját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Völgyi Zsuzsira a csalódások után végre rátalált a szerelem. Az énekesnő magánéletéről nem szívesen nyilatkozik, de boldogságát nem titkolja.

Hivatalos Facebook-oldalán közzétett egy fotót, amin puszit ad egy sármos férfi arcára, megjegyzésként pedig sokatmondóan csak egy szívecskét posztolt a felvétel mellé.

Megmutatta új szerelmét

A Romantic egykori énekesnője megégette már magát, így érthető, ha boldogságát inkább megtartja magának. Egy évvel a nagy csalódása után mesélt csak arról, hogy 2012-ben a legjobb barátnőjével csalta meg a vőlegénye.

A dupla árulás azért is érintette mélyen, mivel pont ennek a barátnőjének mondta el minden párkapcsolati problémáját, a lány így tisztában volt vele, milyen is a sztár volt vőlegénye, és biztos, hogy tudta, a férfi még miatta sem fog megváltozni. A kaland miatt mégis feláldozta a 22 éves barátságukat.

A 34 éves sztár aztán 2013-ban a VIASAT3 Szerelem a láthatáron című párkereső műsorában próbált párra lelni, de ismét csalódnia kellett. Annyira felháborodott egy jelölt viselkedésén, hogy kis híján a műsorból is kiszállt.

A modortalan viselkedés olyannyira elvette a kedvét a további ismerkedéstől, hogy úgy döntött, egy időre befejezi a randizást. Ámor nyila azonban úgy tűnik, végül csak eltalálta az énekesnőt.

Fotó: Facebook/Völgyi Zsuzsi

Facebook-kép: VIASAT3/Nánási Pál

Ezt is szeretjük