Fotó: ez a férfi Nyertes Zsuzsa ritkán látott párja! 40 év után házasodnak össze
Nyertes Zsuzsa párja kerüli a nyilvánosságot - most kivételt tett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsa már 40 éve él együtt párjával, ám a férfi csak ritkán mutatkozik a színésznővel a nagy nyilvánosság előtt. Arra is csak most látják elérkezettnek az időt, hogy összeházasodjanak.

Gulyás Attila a Reflektor stábjával kivételt tett, és arról is beszélt, nem volt mindig könnyű az élet a szőke sztárral.

Nyertes Zsuzsa párja, Attila

Nyertes Zsuzsa 16 éves, a párja pedig két évvel volt idősebb nála, amikor megismerkedtek a csepeli strandon.

- Kamaszok voltunk, amikor összekerültünk, eltelt pár év, és mind a kettőnk ment jobbra-balra. Volt egy ilyen kritikus nem tudom, hány év, ami ismétlődött ez alatt a 40 év alatt. Volt, hogy fél év, volt, hogy egy év volt, de mivel Csepel akkor egy nagy falu volt, azért tudtunk egymásról. Az élet utána összesodort bennünket ismételten, és úgy néz ki, hogy rájöttünk, talán egymáséi vagyunk örökre - mesélte a férfi.

Az elmúlt évtizedekben többször is beszédtéma volt közöttük, hogy összeházasodnak, de valahogy mindig voltak ennél fontosabb dolgok.

- Amikor teherbe estem Zsuzsóval, szóba került, de akkor már a harmadik hónapban voltam, utána meg nem foglalkoztunk vele, mert Zsuzsóval foglalkoztunk, aztán én újraépítettem a karrierem, örültem, hogy visszatértem - ezt már Nyertes Zsuzsa árulta el. 

A pár nem tagadta, hogy a négy évtized alatt kapcsolatuk több hullámvölgyet is megélt, a legnagyobb próbatételek pedig Nyertes Zsuzsa szakmájából adódtak. A színésznő nagyon hálás Attilának, amiért az támogatta színésznői pályáját és gyakran vállalta magára a gyereknevelés terheit.

- Abszolút felvállaltam, és szerettem is. Próbáltam helytállni Zsuzsa helyett is, mert a munkájából adódóan volt külföldön nagyon sokat, meg este kezdődött az előadás - mondta a férfi.

Fotó: RTL Klub/Reflektor

Ezt is szeretjük