Kiakadtak Völgyi Zsuzsira a kommentelők: közönségkedvenc esett ki miatta a realityből
Völgyi Zsuzsit küldték párbajozni a Farm VIP versenyzői a tegnapi adásban. Olyan ellenfelet választott, akire senki sem számított.

völgyi-zsuzsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Völgyi Zsuzsi kapta a legtöbb útilaput a Farm VIP tegnap esti Farmgyűlésén - azaz őt küldték párbajozni a társai. A szabályok értelmében az énekesnő választhatta meg az ellenfelét, a döntésén kiakadtak a kommentelők.

A legtöbben arra számítottak, hogy a Romantic énekesnője Görgényi Fruzsinát fogja kihívni, hiszen ő volt az a játékos, akivel konfliktusa volt.

Völgyi Zsuzsi a Farm VIP-ban

Mindenkit még a műsorvezető Demcsák Zsuzsát is meglepte a név, akit kimondott: egyik legjobb barátját, Budavári Fülöpöt szólította. Logikai feladatban mérkőztek meg, bár sokáig nem tudták megoldani a nehéz kihívást, végül több könnyítés után Völgyi Zsuzsi oldotta meg először a feladványt.

Könnyekben tört ki, miután világos lett a számára, hogy hazaküldte azt, akivel jóban van. Eltaktikázta magát, nem ezt a végkifejletet akarta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiderült, nem véletlenül hozta ezt a meglepő döntést. Azért választotta Fülöpöt, mert azt hitte, ellene biztosan kiesik.

- Nem bírok már aludni itt, nem bírok már itt létezni. Nem megy, álmatlan éjszakáim vannak, ki vagyok merülve, hiányzik a lányom. Haza akarok menni - vallotta be korábban Fülöpnek négyszemközt.

A kommentelők szerint viszont kétszínű lépés volt, hogy Fülöpöt hívta ki, többen úgy vélik, nem is akart hazamenni, csak megfutamodott attól, hogy Görgényi Fruzsinával párbajozzon. Mások azt nehezményezték, miért nem rontotta el direkt a feladatot, és várta meg, hogy a fiú rakja ki előbb.

"Ha annyira haza akart menni, meg tehette volna, hogy kavargatja még azokat a karikákat. Nagy játékos, kell a della."

"Nem mertél megmérettetni Fruzsival???"

"Haza akarok menni, hiányzik a lányom, már nem bírom, nem bírok aludni. Úristen, ez a nő tényleg egy manipulátor!"

"Röhej nem más. Zsuzsanak kellett volna ki esni!!!!!!!!!"

"Szégyeld magad Zsuzsi! A lehető legrosszabb döntést hoztad!" - írták felháborodva a nézők.

Szorcsik Vikiről a kommentelők

A nézőkben maradandó nyomot hagyott Szorcsik Viki viselkedése, akadtak olyan kommentelők, akik kijelentették, miatta nézhetetlen a Farm VIP.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük