"Vak és süket emberek szavaztak?" - Nagy a felháborodás a Sztárban Sztár leszek! győztese miatt

A Sztárban Sztár leszek! harmadik évadának végeredményével sok néző nem ért egyet.

sztárban-sztár-leszek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Sztárban Sztár leszek! harmadik évada vasárnap este véget ért. Kaly Roland, Yulaysi Miranda és Kökény Dani volt az a három énekes, akik megmérettették magukat a döntőben.

Kétfordulós finálét láthattak a nézők: először mindhárman egyéni produkciókkal léptek színpadra: Kökény Dani Ray Charles, Yulaysi Miranda Beyoncé, Kaly Roland pedig Robbie Williams bőrébe bújt.

A Sztárban Sztár leszek! nyertese

Másodjára egy-egy sztárvendéggel léptek a színpadra: Vastag Csaba, Nemazalány és Sugár Bercy duettezett a finalistákkal. 

Az első körös szavazás után egy tehetségtől kellett búcsúznia a közönségnek. Sokak meglepettségére a kétgyermekes anyuka, Yulaysi Miranda lett a szezon bronzérmese.

A már kiesett versenyzők két dala és Pápai Joci fellépése után jött az adás legizgalmasabb momentuma: Till Attila kihirdette a győztest. Az est végén Kökény Dani nevét mondta ki.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezzel a végeredménnyel nagyon sokan nem voltak megelégedve. Többen azt kifogásolták, hogy a szavazók ezúttal nem a tehetséget és a színpadi jelenlétet nézték, sokaknak az a teóriája, hogy a 17 éves fiú azért nyert, mert a műsorban bemutatták, milyen szegény körülmények között nőtt fel.

"Itt most nem a tehetség. Számított, sajnos."

"Itt mindenki süket???????? Nem veszitek észre, hogy ez a gyerek a leggyengébb volt????? Csak a szociális helyzete miatt nyerte meg. Az összes eddigi Sztárban sztár szégyene ez az eredmény!"

"Itt nem a tehetség számít? Ez nagyon igazságtalan volt!"

"Sajnos a nézők miatt történt az egész, ez így igazságtalan döntés volt. A magánéletet ki kell zárni, és a tehetség győzzön. Ennek a műsornak arról kellett volna szólnia!"

"Ez, de szánalmas!!!  Megnyeretni valakivel azért versenyt, mert ő mélyszegény! 

Sajnálom, mert a Rolandnak kellett volna nyernie!"

Nagyon sokan írták, hogy Kaly Rolandnak ítélték volna inkább a díjat, sőt olyan kommentelők is akadtak, akik szerint a finálé előtt kiesett Bari Laci érdemelte volna meg a legjobban, hogy nyerjen. 

dani
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Volt, aki azt is kifogásolta, hogy Kökény Dani egyszer már kiesett a műsorból: Kálóczi Réka helyett került be az élő show-kba, aki lesérült a felkészülés közben. Azért olyanok is akadtak, akik örültek a győzelmének.

"Gratulálok Dani, folytasd, amit elkezdtél, senkivel és semmivel ne foglalkozz, csak menj az utadon, váltsd valóra az álmodat"

"Gratulálok Danikám, sok sikert kivánok neked az álmod betejesült hál' istennek és boldog karácsonyi ünnepeket kivánok neked és családodnak, így tovább"

"De jó, hogy te nyertél, nagyon örülök Danikám. Ne foglalkozz a negatív irigy kommentelőkkel, a sárga irigység eszi őket"

Pápai Joci felesége szexi ruhában

Pápai Jocit és feleségét csak ritkán láthatjuk közös fotókon. Nem árasztja el az Instagram-oldalát a képeivel, így ha nagy ritkán közzétesz olyan posztot, amelyen élete párja is szerepel, sokan meglepődnek, milyen csinos, szexi nő Anita.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Ezt is szeretjük