Árpa Attila őt választotta A Nagy Őben: ezért nem jósolnak nagy jövőt nekik a kommentelők
Tegnap este kiderült, ki az a hölgy a Nagy Őben, aki elrabolta Árpa Attila szívét.

árpa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfő este derült ki, melyik az a hölgy az eredeti 19 versenyző közül, akit Árpa Attila végül kiválasztott. A Nagy Ő utolsó fejezetére Toszkánában került sor - a két döntős ugyanis itt tölthetett el egy-egy álomrandit a színésszel.

Mint ahogy korábban megírtuk, a 26 éves kutyakozmetikus Bogi és a 32 esztendős lovászként dolgozó Timi volt az a két utolsó lány, aki között eldőlt a verseny.

A Nagy Ő nyertese

Az utolsó adás mindkét randevúján akadtak szerelmes és túlfűtött pillanatok: Timivel piacozott a Nagy Ő, majd egy romantikus medenceparti vacsora után a vízben, egymásba fonódva váltottak forró csókokat.

Bogit egy hamisítatlan olasz szőlőszüretelésre vitte Árpa Attila, később vele is a medencében kötöttek ki. Olyan szenvedélyesen csókolóztak, hogy a lányról még a bikinifelső is lekerült.

A cikk az ajánló után folytatódik

Árpa Attila mindezek után közölte, ki felé húz jobban a szíve. Bár Bogit is nagyon érdekesnek tartotta, és közel engedte magához, úgy érezte, a szerelemben külön utakon járnak. Timinek viszont azt mondta, el tudja képzelni vele a jövőjét, őt tette meg A Nagy Ő győztesének.

Volt, aki azt írta, már akkor lehetett tudni, hogy Timi lesz a befutó, amikor Árpa Attila először meglátta.
Volt, aki azt írta, már akkor lehetett tudni, hogy Timi lesz a befutó, amikor Árpa Attila először meglátta.
Fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

Mint ahogy az minden műsornál lenni szokott, a kommentelők ezúttal sem rejtették véka alá, mit gondolnak erről a döntésről. 

Noha a legtöbben egyetértettek abban, hogy a két lány közül Timi volt a jobb választás a színész számára, sokan mégsem jósolnak nekik nagy jövőt. Akadt, aki egyenesen kijelentette, már az elején látszott, egyik nő sem illik Árpa Attilához. Mások úgy vélték, nem alakultak ki igazi érzelmek köztük.

"Jó döntés volt... Bár minden csoda 3 napig tart.. elmennek utazni, aztán egyik jobbra, másik ballra..." 

"Májgaluska legyek, ha Timivel egy pár lettek"

"Kíváncsi vagyok a holnapi nyilatkozatra, hogy azóta együtt vannak-e még" 

"Jól döntött, összeillenek, csak a kérdés hogy igazi volt a műsor vagy megjátszva!"

"Sajnos az egész egy nagy színház. Ilyen fapofa nem létezik, hogy amikor közlik a választottal, hogy teeee nyertél, csak bárgyún mosolyog. Létezik olyan nő a világon, aki erre nem ugrik lelkesen a férfi nyakába?! Majd csendesen kéz a kézben elsomfordál az “ifjú pár”..."

Árpa Attila ezért szakított

Árpa Attila A Nagy Őben az egyik randi során nyílt meg. Mimivel először találkozott kettesben, és a szó az előző párkapcsolataikra terelődött. A színész mesélt legutolsó párkapcsolatáról, és elárulta, miért szakított 19 évvel fiatalabb kedvesével.

Cover-fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

Ezt is szeretjük