Árpa Attila 24 és 18 évvel fiatalabb lányokat választott: íme A Nagy Ő két döntőse
Kiderült, kik A Nagy Ő döntősei. Az Árpa Attila szívéért folytatott utolsó csatát ez a két lány vívhatja meg az álomutazáson.

árpa-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nagy Ő 2022-es évada elérkezett az utolsó fejezetéhez. A tegnapi adásból kiderült, a még versenyben maradt négy hölgy közül ki az a kettő, akik bekerültek a döntőbe.

A finálé előtt Mimi, Natali, Bogi és Timi maradtak játékban, nekik pár végső próbatételen kellett átesniük ahhoz, hogy elnyerjék Árpa Attila szívét.

A Nagy Ő döntősei

A színész egyik legjobb barátja és kollégája, Balázs Andi érkezett a lányokhoz egy őszinte beszélgetésre. A színésznőnek nagyon jók az intuíciói, megérzéseire hagyatkozva segített eldönteni Árpa Attilának, ki az, aki őszinte érzéseket táplál iránta.

A négy lány közül először Miminek kellett búcsúznia: Árpa azzal indokolta a döntését, hogy a dentálhigiénikusnként dolgozó nő egy hercegnő, ő viszont nem herceg. 

Ezután az utolsó rózsaceremóniára is sor került. A Nagy Ő előtte elárulta, Lékai-Kiss Ramóna műsorvezetőnek, az alapján fog választani, melyik lánnyal gyűjtötte a legtöbb közös emléket.

Timi (32) és Bogi (26) közül kerül ki Árpa Attila választottja.
Timi (32) és Bogi (26) közül kerül ki Árpa Attila választottja.
Fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

Először a 24 évvel fiatalabb, kutyakozmetikusként dolgozó Boginak nyújtotta át a rózsát. Az utolsó szál virág pedig Timié lett, akitől 18 esztendővel idősebb. 

Árpa Attila szakítása

Árpa Attila A Nagy Őben az egyik randi során nyílt meg. Mimivel először találkozott kettesben, és a szó az előző párkapcsolataikra terelődött. A színész mesélt legutolsó párkapcsolatáról, és elárulta, miért szakított 19 évvel fiatalabb kedvesével.

Cover-fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

Ezt is szeretjük