Árpa Attila azonnal hazaküldte A Nagy Ő versenyzőjét: ez verte ki nála a biztosítékot

Árpa Attila megtudta Bea nagy titkát. A lánynak rögtön távoznia kellett A Nagy Ő villájából.

árpa-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bachelor – A Nagy Ő 2022-es évada egyre közelít a fináléhoz. A 11. részhez érve sem csillapodott a dráma, épp ellenkezőleg, minden epizód tartalmaz meglepetéseket.

A tegnapi adást megelőzően a nézők már előre tudhatták, a 31 éves Bea egy olyan nagy titkot készül megosztani Árpa Attilával, amelyet csak a családja tud róla.

Árpa Attila és Nagy Ő Bea

Bár a készítők az utolsó percig titkolták, mi lehet ez a nagy titok, lehetett sejteni, hogy a nő múltjával lesz kapcsolatban. Mi is megírtuk, kiderült, Bea erotikus tartalmú videókkal és képekkel keres pénzt az interneten.

bea
Fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

A színész korábban egy másik lánynak, Boginak említést tett arról, hogy számára kizáró ok a párkeresésben, ha a partneréről olyan videó található a neten, amelyen egy másik férfivel látható nemi aktus közben.

Bogi ezt a beszélgetést elmesélte a többi lánynak, Beában ekkor fogalmazódhatott meg, fel kell fednie a múltját választottja előtt. Levelet írt neki, amelyben azt kérte tőle, beszéljenek négyszemközt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Így is történt. A nő elkezdte elmesélni neki, milyen nehéz volt a sorsa, majd, amikor a lényeghez ért, elakadt a szava, így Árpa konkrétan rákérdezett a dologra.

- Nagyon árnyaltan fogalmazol. Milyen képek ezek? Várj, nagyon egyszerű kérdést teszek fel: létezik-e olyan felvétel rólad, amikor látszik, hogy egy férfivel közösülsz, és az hozzáférhető a nyilvánosság előtt? Igen vagy nem?

Bea válasza az igen volt. Árpa Attila arcán egyértelműen látszott a döbbenet, kért is egy percet, hogy összeszedhesse a gondolatait. Majd kijelentette, ugyan Beát a legérdekesebb lánynak vélte, nem maradhat a versenyben.

- Nincs gond azzal, ha az én párom mutatja a testét, hiszen én is színész vagyok. Hány híres színésznő mutatta meg a testét, ezt művészetnek nevezem. De van egy elég éles vonal, ahol a művészet elfogadható, de az nem, hogy a világhálón közösül valakivel. 

Nem mondom magam konzervatívnak, de ez egy olyan dolog, ami nálam nem fér bele. 

Árpa Attila szakítása

Árpa Attila A Nagy Őben az egyik randi során nyílt meg. Mimivel először találkozott kettesben, és a szó az előző párkapcsolataikra terelődött. A színész mesélt legutolsó párkapcsolatáról, és elárulta, miért szakított 19 évvel fiatalabb kedvesével.

Cover-fotó: Bachelor - A Nagy Ő

Ezt is szeretjük