Ő nyerte a Dancing with the Starst: ezért igazságtalan a győzelme a kommentelők szerint
Bár a legtöbben neki szurkoltak, páran nem tudták szó nélkül hagyni, hogy szerintük jókora előnnyel indult a táncos show-ban.

csobot-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyolc hét után tegnap este kiderült, melyik híresség és profi partnere lettek 2022-ben a Dancing with the Stars győztesei. A harmadik évad háromfordulós fináléja végén Csobot Adél és Hegyes Bertalan emelhették a magasba az első helyért járó trófeát.

Mint az első két évadban, idén is három páros került a döntőbe: Pap Dorci és Baranya Dávid, valamint Somhegyi Krisztián és Tóth Katica mérkőztek meg az énekesnővel.

A Dancing with the Stars győztese 2022-ben

Először mindhárom páros azt a koreográfiát mutatta be újra, amelyet az első adásban láttunk tőlük. Ennek a körnek a végén hirdették ki a bronzérmest: az Exatlonból megismert Pap Dorci lett az évad harmadik helyezettje.

Ezután egy-egy még nem látott produkciót láthattunk a két versenyben maradt párostól, végül azzal a táncukkal léptek parkettre, amelyet a zsűri újra meg szeretett volna nézni tőlük az elmúlt adásokból.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mivel az ítészek a fináléban már nem pontoztak, mindezek után Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András elárulták, kit szavaztak meg a nézők a parkett királyának és királynőjének. Csobot Adél és Hegyes Bertalan győzelmének a legtöbben szívből örültek, és gratulációkkal árasztották el a műsor Facebook-oldalát.

nyertes
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Olyan kommentelő is volt azonban, aki szerint igazságtalan, hogy az énekesnő már a Dancing előtt rendelkezett táncos múlttal. Az ő véleménye szerint, az, hogy régen néptáncolt, túl nagy előny volt a többiekkel szemben.

„Az első adás óta ez nyílt titok volt, hogy Adélék nyerik... Oké, ügyes volt, jól táncolt.... De ő táncos múlttal rendelkezik.... Krisz jobban megérdemelte volna, hiszen elképesztő fejlődésen ment keresztül!”

Erre az ellentábor egyből a védelmébe vette Csobot Adélt.

„Ugyan már, mikor volt az, hogy ő táncolt? Azóta már kétgyermekes anyuka. Krisztiánnak elég szálkásak az izmai és nem tudott olyan lágyan táncolni. Tény, hogy sokat fejlődött, de Adél egy őstehetség.”

„Gratulálok, szuper volt, a rossz kommenteket mellőzűk, igazságosan nyertek, akinek egy csepp érzéke van a tánc művészetéhez, láthatta a tehetségét, ennyi! Ez verseny, nem volt kitervelve, hisz láthattuk minden adásban a teljesítményét. Aki nem tudja ezt értékelni, azt javasolom, a következő válogatásban nevezzen be, és táncolja végig, ez nem kis munka”

Csobot Adél köldökig kivágott ruhája a Dancing with the Starsban

Csobot Adél hétről hétre fantasztikusan festett a parketten, minden szettje az adott koreográfiához passzol: a tangónál dögös vörösben, a jive-nál élénk, vidám sárgában lépett a parkettre. 

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük