Csobot Adél köldökig kivágott ruhájában tarolt: szexi hercegnőnek nézett ki benne
Csobot Adél dögös szettben csillogott a Dancing with the Stars negyedik adásának parkettjén.

csobot-adél-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a Dancing with the Starsban a lépéseken és mozdulatokon van a hangsúly, a látvány is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egy produkció taroljon a zsűrinél és a nézőknél. A ruhák óhatatlanul hozzátartoznak a show-hoz, egy jól megválasztott összeállítás még a tánchoz is hozzátesz.

Csobot Adél hétről hétre fantasztikusan fest a parketten: minden szettje az adott koreográfiához passzol: a tangónál dögös vörösben, a jive-nál élénk, vidám sárgában lépett a parkettre. 

Csobot Adél kivágott ruhája

A negyedik adásban profi partnerével, Hegyes Bercivel quicksteppet táncoltak, ehhez ezúttal az énekesnő szexi dívává változott. Egy köldökig kivágott, csillogós, áttetsző anyagból készült ruhakölteményt viselt, amelyben egyszerre volt nőies és légies.

csobot 2
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

A magyar előadók hetén minden párost élőben kísért egy-egy híres énekes vagy énekesnő. Csobot Adélék az Első Emelet klasszikusára, a Csakazértis szerelemre táncoltak, amelyet az együttes frontembere, Patkó Béla Kiki adott elő élőben.

csobot 1
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Lenyűgözték a szigorú ítészeket. Juronics Tamás kiemelte, ez a műfaj különösen passzol a mindig vidám énekesnőhöz, valamint elárulta, ez volt a legjobb quickstep, amit a műsor történetében látott. A pontokban is megmutatkozott mindez, 36 pontot kaptak a 40-ből.

Csobot Adél melltartó nélkül

Csobot Adél testhez simuló, rövid, fehér ruhája alá nem vett fel melltartót, így a vékony anyag nem sokat bízott a fantáziára.

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük